tu igru ja igram igra mi ej prejebena hh stbvarno je luda....
nemogu bilivit da nema tema o ovoj igri a igra je premocna preporucan je igrat s ekipom u okolini smjeh zagarantiraninace igra je RPG
mali SPOILER ako nezelite znat nemojte citat
Inace igra pocinje odabirom tipa spore (kuglice) koju morate razvijat tako da jedete druge životinje il jedete biljke (izbor je važan jer se evolucijskim procesima odlučuje oćete li bit mesožder biljojed il svejed) i svakim napredkom se dobija DNA koji se kasnije koristi za razvijanje lika (npr mozak ruke noge i slični dodaci) vazno je moci sarmirati suprotni spol da bi vam se pridruzivli novi likovi itd prvo se nalazite u vodi zatim izlazite na kopno da bi nakraju završili u svemiru u cilju osvajanaj cijele galaksije
ja osobno sam imao priliku vidjetiigru samo nekoliko sati( s ekipom u okolici) i plakali smo od smija
o sporama
http://www.spore.com/ftl
(tu imate i trailer)
imate moju preporuku
ocjena 98/100
tu igru ja igram igra mi ej prejebena hh stbvarno je luda....
Kasniš burez, neki su već odavno u problemima!
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=58539
------------------------------
------------------------------
Imao sa dio koji je sam za pravljanje lika- dok još niste ni znali da postoji igra (jer mi bratić poslao iz Švedske od lika koji je učestvovao u razvijanju igre)
Sada sam je skinuo full sa Mininove.
Igram je pomalo, sada sam u vlasništvu 4 grada i uživam u osobnim inovacijam kod mojih zrakoplova ili ti aviona ili zrakomlata ili ...(ma sada sam i sam sebi dopizdio)
Zadnji uredio VuKi : 23-09-2008 u 15:29
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
da ima tema o problemima al nema o igri solo
cilj vam je osvojit galaksiju
ima samo 4 000 000 (četirimilijuna) planeta pa ko osvoji sritno mu![]()
I nitko od vas nema problema sa gašenjem igre, tu mislim na one koji nemaju original igru.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks