...to je dobro,samo što nije svaki seljak tak pun novaca da si može to priuštit...ja bi mogo,samo mi sad još to ne treba...
Evo bio ja u Bosni... i slušam ja radio i čujem za tam neki SKYdsl po 16mbit/s i mislim se ja kako je bosna suvremenija od nas... i onda čujem kasnije kako ima i u hrvatskoj, BIH i sloveniji...nađem na googlu njihovu stranicu i piše da za 188EURA dobiješ aktiviranje usluge, mjesec dana neograničenog interneta po 16 mbit/s veza + komplet: Sat. antena 95cm + Digitalni LNB + PCI DVB-SAT + 10m Kabla + Konektori, a za svaki novi mjesec je pretplata 33 EURA dakle neograničeno....kaj velite na to...mislim da bi tih 188EURA trebalo nabavit i onda uzet da normalno plaćaš 33 EURA mjesečno....naravno ima i drugačijih verzija...pogledajte
detaljnije na http://www.lakisat.com/skydsl/index.php
a najbolje je to što SKYdsl može imat svako selo![]()
Zadnji uredio kinfa : 11-07-2004 u 18:43
...to je dobro,samo što nije svaki seljak tak pun novaca da si može to priuštit...ja bi mogo,samo mi sad još to ne treba...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
mislim da je ht-ov maxadsl puno isplativiji
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
evo ja im poslo mail baš u vezi te veze
a glasi :"Zanima me ovo da ima dodatnih troskovi kao sto su plaćanja implusa jel mi mozete molim vas to detaljnije objasnit ako uzmimam unlimited surfer..."
a odgovor :"Postovanje, drago nam je sto ste zainteresovani za usluge lakiSAT skyDSL-a i mi nudimo
jednosmijerni sat. internet.
U tom slucaju vam je i dalje potrebna zemaljska linija (recimo modemska
konekcija) da bih sa tom zahtjevali podatke iz interneta a podatke primate
putem satelita.
Velika prednost je u tome stocete (recimo sa unlimited surfer paketom)
skidati jedan fajl (primjer MP3) mnogo brze, ukoliko vam sada treba 20
minuta, sa skyDSL-om vam treba 30 sekundi!"
http://www.lakisat.com/skydsl/prioriteti.php pa ne pada baš drastičnoPoslao: cyberphere
I još nešto. Tu postoje oni prioriteti. I nakon što se prođe taj priritet brzina downloada drastično pada
Ps dosta pada jel pada sa protokom podataka. Što više skinutih MB to je protok sporijiPoslao: kinfa
http://www.lakisat.com/skydsl/prioriteti.php pa ne pada baš drastično
mislim da mi je 56kbps dovoljno za ovo kaj koristim.
cy kaj ti koristis dsl, cemu ti to uopce sluzi?
Da. Imam ADSL i to ti je širokopojasna veza. Imaš jedan modem koji je u mom slučaju priključen na mrežu i preko njega se spajaš kao i preko ISDN-a dakle trenutno. I ne plaća se po vremenu nego po protoku podataka tako da možeš biti cijeli dan spojen a ništa ne plačati.Poslao: ..::HRCO::..
mislim da mi je 56kbps dovoljno za ovo kaj koristim.
cy kaj ti koristis dsl, cemu ti to uopce sluzi?
znam da se plača po protoku podataka. imam frenda iz njemačke, njemu je to normalno da ima dsl vezu u kući, pa se čudi kad vidi 56kbps. on na mjesec skine tone i tone mp3-ca i filmova.
kod mene za 8-10godina moguce, ak i tolko.
i koliko ti toga na mjesec potrosis?
Još ne znam jel sam prva dva mjeseca imao besplatno pa sam skidao ko blesav. U petom mjesecu sam imao 4 GB, a u šetom oko 9 GB. Sad ćemo vidjeti koliko će biti kad se malo skuliramPoslao: ..::HRCO::..
znam da se plača po protoku podataka. imam frenda iz njemačke, njemu je to normalno da ima dsl vezu u kući, pa se čudi kad vidi 56kbps. on na mjesec skine tone i tone mp3-ca i filmova.
kod mene za 8-10godina moguce, ak i tolko.
i koliko ti toga na mjesec potrosis?
a koliko ćuna
Bookmarks