Samo jedan file ili više njih? Makni HR znakove iz imena, ako ih imaš...
Pozdrav
Jeli netko zna zašto mi se kad pokušavam napravit audio CD javlja poruka: "Cannot add file C: Documents and Settings/nn/MY Documents... Naziv pjesme.mp3, The file format is not supported". To mi se događa kad pjesme pokušan prebacit u nero prije nego što počmen peč CD.
Samo jedan file ili više njih? Makni HR znakove iz imena, ako ih imaš...
Sve pjesme koje imam na komp nemogu prebacit u nero, to su večinom pjesme skinute s interneta normalnim putem i nema hr znakova u imenima pjesama.
Koji Nero koristiš? Jesi možda instalirao neku moddanu inačicu Nera (tipa 'micro' 'lite' ili sl. koje u sebi nemaju hrpu stvari kao službeni Nero)?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Koristim Nero 6 Ultra Edition.
...si siguran da je u .mp3 ...da nije .ogg ili nešto treće...
...i da li je to "friško" inst. nero ili se to samo sada odjedanput dogodilo...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nero je na kompjuteru od kad sam ga kupia, to znači oko 2 godine, nisan odavno radio audio CD ali koliko se sijećam ovaj se problem nije prije događao.
Sad skidam novu verziju nera, nero 8.3.6.0 ultra edition pa ćemo vidit hoće li i s njim bit problema.
Pa lijepo ti kaze: "The file format is not supported".
Audio CD mozes jedino przit ako konvertiras MP3 u WAV.![]()
Tako je, mp3ce przis na obican data CD...![]()
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da, Nero uredno podržava MP3 u audio kompilaciji. Ako ne prepoznaje mogu biti dva razloga - da ti je MP3 datoteka oštećena, pa Nero ju ne prepoznaje kao MP3 ili da nisi ispravno aktivirao MP3 plugin (mislim da on traje 30 dana)...
Osmica je stabilnija i brža od sedmice, i preporuka je da staviš 8-icu (i da izbaciš one stvari koje ti ne trebaju)...![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Evo danas sam instalirao 8-icu i sve uredno radi, ali dobro istina da ima previše onih dodataka.
Ja već dugo koristim verziju 8.3.2.1 Lite i nemam nikakvih problema...
Imao sam i 7 i 8,al je krajnje nepotrebno sve ono instalirat,tako da mi Nero 6 najvise odgovara...
Da, a nije ni Nero 6 nista bolji od 7 i 8. Pogotovo onaj njegov startsmart koji je neupotrebljiv do osmice. Samo maknes u instalaciji sto ti ne treba i stvar rijesena.
Ja ne koristim ove lite, micro i modane verzije jer mi uvijek neki od dodataka nedostaje i postoji razlog zasto je neke stvari bolje ostaviti.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks