Stavio sam rano jutros u temu Tele2 novosti http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=491449&postcount=35
http://www.tele2.hr/rates/promotion/smsimenik/
Dakle, TELE2 je uveo imenik preko sms-a. Sve piše na stranici.
Stavio sam rano jutros u temu Tele2 novosti http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=491449&postcount=35
Izgleda da će biti ružnih riječi o ovom imeniku
Meni nije nikad stigla ona poruka da me ne uvrste u imenik, danas ih zovem (bio sam ljubazan) kaže sve riješeno - vraga, mislim da ću ih sve češće zvati ako budem imao problema kao neki.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ne razumijem, u čemu je problem ako je broj u imeniku?
Ne bavite se valjda kakvim kriminalnim aktivnostima?![]()
...ali ne želim to, i imam pravo ne biti u imeniku. Nisam kriminalac btw
samo mrzim da se moje ime javno vucara.
nezelim ni ja svoje ime u njihovom imeniku...
eto jucer su me zvali iz mućki...trebao sam faxirati zalbu..zvati ih svaki dan(10 dana)....i trebalo je 4 prigovora....i to sve da me nazovu...
kaze ''teta'' da cu biti u ponedjeljak ukutro obrisan...aj da vidimo i to...![]()
Ja sam našao najmanje 13 osoba u HR koje imaju potpuno isto ime i prezime kao ja tako da nikakve frke nema,
A za onaj HT-ov imenik fiksnih i mobilnih linija,koji čak pokaže točnu lokaciju i adresu osobe na čije je ime registriran,nemate ništa za reći??? A tolika buka oko ove usluge.Svašta.
tko ne zeli biti u imeniku, nema se sta zalit nego rec SZK da nezeli i problem rijesen! oko cega vi raspravljate
After all...
Nakon tj. dana natezanja još sam u imeniku. Danas sam ih zvao i rekao sve, žena nešto radila ko fol 1-2 min i rekla da više nisam u imeniku i da vrijedi od tog trenutka. Pogledam nakon 3h i isti kukac![]()
hm...treba ih tuzit...zakaj ste uopce dal prava imena i prezimena, hehe, prodali se za 25kn
After all...
Preplata..? Sigurno nebi uvažili nick i pass sa foruma![]()
Ovo nisam ni videl , hvala na obavijesti idem ih odma zvat!
Nakon 8 dana natezanja (Tri moja pozva szk i 2 njihova meni) danas je konačno trebao biti dan D, kad su me svečano trebali izbaciti iz SMS imenika. No prerano sam se poradovao. Ja i dalje u imeniku, a dan D bi sad opet trebao biti ponedjeljak, valjda slijedeći ili . . . . .![]()
hola...
e tesko nama sa imenikom....
evo ja vec 20 dan vodim rat sa tim....
moje ime na 881 je i dalje....
na dan ih zovem po 2-4 puta...te se zalim....te prostacim...a oni pisu zalbe...i tako dan za danom...
do sada su me zvali 5 puta...te su me non stop lagali...te sutra...te nazvatcemo vas...te u ponedjeljak...bla bla bla...
danas sam ih vec zvao 3 puta i vikao...
dans me zvala neka gospodjica iz tele2 i obecal mi da ce sve napraviti da me izbrisu te da cu biti izbrisan do ponedjeljka ujutro(opet)...
e sad...ka ubacice me u grupu koja ce biti izbrisana...
e sad...znam da me laze...
ali ako zelite da vas nazovu i pokusaju vam rjestiti problem morate ih zvati svaki dan 2-5 puta...te non stop prostacitri...vikati...
nazalost to je potrebno jer vas inace nitko nece zvati....
nevjerovatno koji tmao debili rade da nemogu izbrisati me iz adresara...a da mi je znati koji vrag su me tamo i stavljali??!!
nemojte padati ja foru da imaju poteskoca sa sustavom...to je samoo fora da vas odjebu....
kolko vidim dosta ljudi ima problema s tim imenikom, čudo ja nemam![]()
ne kužim zašto to rade, ako su ljudi zatražili tajnost broja.![]()
Živi bili pa vidjeli
Sad sam ih opet zvao, teta kaže da moj broj JEST tajan, ali da se još uvijek nalazi u imeniku (ono, wtf). Čim se javila, za svaki slučaj sam je pitao imaju li problema sa sms imenikom - rekla je da nema. To počinje natezanje, neke njene provjere, čekanje... U jednom trenutku je izustila da pričekam jer ima (zamislite) "problema sa sustavom"...suza mi je krenula
..Na kraju je ispalo da me ona ne može maknuti iz imenika, ali da će me maknuti njena kolegica kad završi sa tel. pozivom (neznam jedino po ćemu je ta njena kolegica važnija od nje).. Sve super, sve pet, samo polako...
evo da se zna jos uvijek nisam izbiras iz Mućke 2 imenika....
sve lazu ....
e sad zanima me dali je itko uspio da bude izbriasn iz imenika 881??
sto mislite dali trebam promjeniti boRj???
Zaboravih javiti prije... Nakon mog zadnjeg posta ovdje sam i izbrisan :weee: Nisam se nadao, ali eto...
Nakon dva i pol tjedana još uvijek nisam izbrisan. Ne znam dali to neznaju učiniti ili im je svejedno. U svakom slučaju TOTALNO NEPROFESIONALNO.
evo ja jutros opet pogledao...i dalje sam u imenki Mućki 2.....pa opet valjda po stoti puta zovem szk...i uvijek ista prica...bla bla bla.....mislim da oni to nece rjesiti....po svemu sudeci moracu otici iz Mućki2 ili mjenjati broj.....ovo je katastrofa....a gdje je sad OJPI glasogovrnik i agent Mućki,zasto ga nema na ovom postu???!!sto ovdje malo ne pametuje....
Eto i ja imam isti problem zvao ih par puta i rekli da je to rijeseno i opet sam u imeniku....
Cim je dosao tele2 uzeo sam pretplatu i na mjestu gdje sam uzeo nisu me ni pitali dali zelim da me ubace u imenik i naravno u imeniku sam...
Njihova duznost je bila da pitaju dali zelim ili ne u imenik... ali dobro nema veze nego ne kuzim zasto im tolko treba da uklone broj iz imenika?
Inace sa SZK imam velikih problema, veci racuni, ne priznjavanje mukte broja.. uvjek kazu nazvat ce i nista....i pusiona je sto nemozes fizicki doci kod njih nego sve preko njihove sluzbe za korisnike oni salju zalbe i gluposti ma koma...
e da i za ispis brojeva nisu me pitali prilikom sklapanja ugovora i naravno ne dobivam ga zvao sluzbu neznam kolko puta uvjek kazu rijesit ce i nista...
Bookmarks