Cekaj, ti osobno poznajes tog Kresu?!?
"Postovane kolegice i kolege,
vjerujem da nije problem ovo barem proslijediti!
Trazi se A negativna (Rh- ) krvna grupa HITNO za malu Saru (staru samo 14 mjeseci).
Ako znate nekoga s krvnom grupom A- (A negativna) javite se hitno na broj
091 418 5432 - Kreso.
Krv je potrebna za transfuziju Kresine kceri Sare stare samo 14 mjeseci.
Sara vec dugo lezi na Rebru i prolazi kroz presadjivanje kostane srzi.
Kolegice i kolege, molim Vas, posaljite ovaj email na sto vise
adresa!
Situacija je vrlo ozbiljna.
Kontakt email: krv.za.saru@gmail.com
Hvala Vam u ime male Sare!"
proslijedite dalje po mailovima i drugim forumima
moj ćaća mi je sljaka, ako mi ne vjerujete pitajte ga :D
Cekaj, ti osobno poznajes tog Kresu?!?
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
ja ne poznam kresu, ali ko zna nekog neka se javi na broj
moj ćaća mi je sljaka, ako mi ne vjerujete pitajte ga :D
Ne, nisi me shvatio... Da li je netko ikad kontaktirao "Kresu" na taj broj? U Vip imeniku se zove nesto drukcije "Kud Sufit"...
Po zadnjim informacijama iz HZTM-a falilo je krvna grupa 0 +, ako se ne varam... Ovaj mail se vrti vec prilicno dugo po netu, a pitanje je koliko je to istina (kao i uvijek)...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
http://www.javno.com/hr/hrvatska/clanak.php?id=166546
pogledajte datum na toj sranici ( 7 mjesec)
Prvi put kad sam dobio taj mail kolegica je nazvala zavod za transfuziju krvi i dobila informaciju da NEMA NESTASICE I DA NIKAKVA MALA SARA NE POSTOJI!!!
Da je došlo do nestašice krvi bilo koje bolnice, ljudi bi bili obavješteni preko medija, a ne maila. Ta obavjest bi se prenosila Dnevnikom, a ne forumima.
Temu ću zatvoriti, a tko želi neka zove i pita. Ovakvih mailova ima i previše što je žalosno jer neki od njih su možda istiniti.
I smatram da nije u redu prema drugim korisnicima prenositi ovakve "obavjesti" bez da ste sigurni da su ispravne i aktualne. Svaka informacija i poziv na humanitarnu akciju je dobrodošla na forumu, a kolko se sjećam bilo ih je već.
![]()
Zadnji uredio xlr : 22-09-2008 u 20:30
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks