Nije V366v,vec je V360v...
Neznam koliko mozes napravit s slomljenim ekranom,i tko te tocno moze navest do rijesenja jer svi koji se ovdje muvaju,uglanom nemaju stock moto software u mobu...
Uglavnom moras uc u imenik,doci na bilo koji kontakt,stisnut tipku izbornika i spustit se do opcije "kopiraj". Otvorit ce se novi izbornik u kojem imas opciju "unose" i "sve u telefon" (meni je tako jer mi je sve na SIM kartici) Udes u opciju "Unose",te kad se otvori novi meni za unose,ides na izmjenu i tad ce ti se ponovno otvorit popis kontakata,a s opcijom dodaj mozes odredene kontakte odabrat za kopiranje. Kad odaberes sto zelis,stisnes natrag,i u onom prije izborniku gdje pise Unose: i Za: Memorija telefona,u tome donjem dijelu odaberes Za: SIM kartica,i to je to...
Koliko sam ti pomogao s ovim,neznam,jer imas ekran u banani,pa ako se ne snades,morat ces ga mijenjat...Svejedno,prije nego ista krenes,napravi backup teleonskog imenika s OVIM tutorialom da mozes kasnije ako se sta lose dogodi sve vratit na prijasnje stanje...
![]()

Odgovori uz citat
Svejedno,prije nego ista krenes,napravi backup teleonskog imenika s 

Bookmarks