a mora ic , vjerovatno ima onakve -zube- ko mobitel na poklopcu baterije pa tereba stisnut i povuc , a koji je laptop ?
Malo blesavo pitanje, al vrijedi pokusat, riknul mi je dvd przilica na laptopu, i ja sam odserafio sve serafice na poledini laptopa kako bi uklonio zastitnu plastiku, međutim svi šerafi vani al plastika nejde dolje, dali postoji neka caka kod laptopa kako se to skida ili?!
Jer nisam nikad do sad niš mjenjal po laptopu tako da neznam...dali je komplicirano zamjenit DVD rom?!
Hvala
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
a mora ic , vjerovatno ima onakve -zube- ko mobitel na poklopcu baterije pa tereba stisnut i povuc , a koji je laptop ?
Ja sam skidao DVD pržilice na dva laptopa i situacija je bila slijedeća...
Na Fujitsu Siemensu ga drži jedan ili dva šarafića nakon čeka se DVD uređaj slide-a prema van... Pored toga drži ga još i konektor kojim je spojen na comp.
Kod IBM-ovog laptopa je situacija nešto jednostavnija ali istovremeno i kompliciranija...
Naime, IBM ima neki sistem lake zamjene gdje ima polugicu kojom se DVD uređaj lako može potegnuti prema van... Drži ga također sličan (možda čak i isti konektor koji se za razliku od ovog na FS-u nalazi na drugoj poziciji). Ovdje se sjećam da sam imao problema iščupati DVD uređaj dok je laptop bio zaklopljen... Znam da sam se namučio dok nisam skužio tu banalnu glupost :-)
lenovo je laptop, probat cu nekaj smislit, uglavnom javim rezultate
You Hack me!
uspio sam rijesit samo da javim, serafica sa svih strana sakrivenih kod gumbiju i svukuda..tako da sam pop..dok sam slago al rijesio sam, uglavnom hvala i moze close!!!!
You Hack me!
Bookmarks