Poslala sam si sa vipove stranice postavke za net, sve je instalirano, ali mi otvara samo google i vodafone stranicu, ostale neće.. isto tako nemam pojma kako da si sredim email pa ako netko zna i bio bi mi voljan pomoći. hvala
Poslala sam si sa vipove stranice postavke za net, sve je instalirano, ali mi otvara samo google i vodafone stranicu, ostale neće.. isto tako nemam pojma kako da si sredim email pa ako netko zna i bio bi mi voljan pomoći. hvala
Za ovaj problem prvi put cujem...
Ako ti se spoji onda znaci da nije problem u postavkama... Mozda nemas dovoljno na racunu pa ti prikazuje samo stranice za koje nemoras nista placati (to je trenutno Vodafone live portal)
Za e-maiul imas opisano namjestanje za Gmail, a ostali se nebi trebali puno razlikovati (upises postavke od ISP-a ili od onoga ko daje uslugu), pogledaj si temu M600 i Gmail (slican je princip za sve UIQ3 mobitele).
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
thnx ma imam love na računu, ali otvara google, vip i vodafone.. nemam blage.. thnx za postavke
probaj u postavkama iskljuciti proxy pa onda probati drugustranicu al pazi kakva je stranica da nema puno toga u javi i flashu.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks