mislim GPRS je ukljičen isto kao i GSM po defaultu, a ako ne nazovi SZK. Ništa nazovi Službu za korisnike i pitaj ih da ti srede vip surf tarifu.
dakle imam 5700 i hocu si napraviti msn na mobitelu.skinuo sam program sa neta i instalirao na mobitel,ali jos nisam ukljucio vip surf tarifu (10 mb za 15 kn) jer neznam dali mi je ukljucen gprs na mobitelu i ako nije kako da ga ukljucim.znaci trebaju mi upute kako da to ukljucim,i kako mogu provjerit na mobu dali mi je vec ukljuceno.hvala unaprijed
mislim GPRS je ukljičen isto kao i GSM po defaultu, a ako ne nazovi SZK. Ništa nazovi Službu za korisnike i pitaj ih da ti srede vip surf tarifu.
HC4L
meni su na nokiji ukljuceni umts i gsm.dal trebam poslat 'gprs' na 777,ali kako onda one neke postavke ukljuciti.kad uspijem ukljucit gprs onda mi nece bit problem ukljuciti surf tarifu
Mislim da nije potrebno, najbolje ti je provjeriti pozivom SZK. Mislim da se ta aktivacija koristi samo u slučaju golog mobilnog surfanja, a pošto si ti želiš uključiti surf tarifu (podatkovni paket) mislim da je to sve automatski rješeno, odnosno da nje potrebno predhodno uključivati GPRS. Ali kao što ti kažem najboljhe je nazvati 091 7700 pa pitat.
HC4L
evo uspio sam sve sredit,od gprsa pa do surf paketa.nisam zvao szk,samo sam unio neke podatke koje sam nasao na vipovoj stranici(kod aktivacije gprsa) i aktivirao surf.sve super radi,nema nikakvih problema
koji program si skinuo ako možeš reći? Ja imam IMHere9 i nisam baš zadovoljan.
Clarke's Third Law:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
ja koristim eBuddy mobile.skinuo sam ga sa ipmart foruma,al mislim da ga mozes skinut i sa eBuddy stranice.moja verzija je ja mislim 0.99,mislim da je to najnovija
Bookmarks