uz razgovore i SMS traje 3 dana,ali ako se koriste najveci potrosaci baterije,WLAN,GPS,mp3 player,onda i manje od 1 dan.
Koliko vam traje baterija? Meni izdrži jedva 24 sata bez da nešta previše pričam... recimo pola sata do 45 minuta razgovora, 10-15 poruka, WLAN scanning off, Bluetooth isključen, nikakvih programa u pozadini nemam uključenih... sve ovo mi je malo čudno. Preko noći dok sa telefonom stvarno niš ne radim, on se isprazni za 50%
uz razgovore i SMS traje 3 dana,ali ako se koriste najveci potrosaci baterije,WLAN,GPS,mp3 player,onda i manje od 1 dan.
ma sve je men to jasno da baterija traje toliko ako koristim sve to... ali eto, nabrojao sam šta koristim i baterija traje oko 24 sata... katastrofa!!!!
formatiraj karticu i napravi reset,mozda pomogne.i ja sam imao problema sa baterijom,ali nakon formatiranja,sad je opet ok.mozda ti neki instalirani programi zderu bateriju!?
šta stvarno misliš da je do kartice, istina da je 8GB al opet, da to ždere bateriju?!?!!? provjerio sam u activefileu piše da imam 120 procesa koji rade... jel to malo previše ili? kako da saznam koje procese mogu "ubit"?
pogledaj u taskmanu koliko free RAM-a imas.trebalo biti minimum 85MB ako su ti svi programi u pozadini ugaseni.120 procesa je previse u activefileu.
Zadnji uredio Vepar : 23-06-2008 u 13:50
evo, ovako piše
D: 87,2MB/87,2MB Ram
pa pretpostavljam da je sve free![]()
onda neki instalirani programi žderu bateriju.napravi backup svega sa memorijske kartice,formatiraj karticu i napravi reset.mislim da ce to pomoci,a ako ne onda nesto s baterijom ne valja.
OK, ajmo probat to... znači ona klasika sa *#7370# i ponovo instalirati garmin, jel? a jel se može naći negdje koji procesi su ok, koji nisu... mislim, koji procesi su ok da su aktivni.... i jel bi trebao staviti neki antivirusni program... znam da nema veze sa ovom temom, al eto da te pitam![]()
ma ja instaliram samo provjereno,nista "divlje",a sto se tice antivirusa,to je glupost i sigurno ti nije potrebno!
Evo, nosio sam nokiu na servis, ne u mobis, već tu neki lokalni u puli i rečeno mi je da se ne može instalirati novi software.... da ga telefon jednostavno neće primiti. Jel ima tko sličnih iskustava ili možda još neko rješenje????
Bookmarks