Mislim da se ne može
Na n73 se to rješava tako da se odabere da se poruke spremaju na karticu, ali w960 nema karticu pa onda ništa od toga.
Neka me netko ispravi ako nisam u pravu![]()
Prijatelj mi je kupio w960,sad problem je u tome što što god prebaci preko bluetooth-a mu se sprema u primljene SMS-ove i onda on treba prebacivat(pjesme,videe,slike zavisi što je prebacio)u foldere u moje datoteke
može li se to kako maknuti tj. da se odmah prebaciva u moje datoteke?
Zadnji uredio drama : 09-08-2008 u 17:33
Mislim da se ne može
Na n73 se to rješava tako da se odabere da se poruke spremaju na karticu, ali w960 nema karticu pa onda ništa od toga.
Neka me netko ispravi ako nisam u pravu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
na onom forumu piše da je tako na svim symbian mobitelima??
Pa, valjda je.
A na onima koje imaju memorijsku karticu se to rješava na način koji sam naveo u postu iznad.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Postoji nacin da se snima direktno na d disk (ili karticu), ali za to je potrebno hackirati mobitel. Onda ti snima u isti folder, samo na d disk (tocnije u d:/shared/obex folder umjesto na c:/shared/obex folder).
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Da, tako je nazalost na svima symbianima ali navikne se.
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
Bookmarks