S obzirom da je ljeto prijedlog je da jedan vikend provedemo negdje na Mrežnici. Program je već svima poznat![]()
S obzirom da je ljeto prijedlog je da jedan vikend provedemo negdje na Mrežnici. Program je već svima poznat![]()
...a di točno...možda onda i ja navratim...
na izvoru
daj reci sve detalje,di i kad...trebali bi pricekati andreu da se vrati
Ovo je samo ideja. Konkretno mjesto i vrijeme možemo dogovoriti. Ovisi o tome koliko bi ljudi bilo zainteresirano i koliko zainteresirani poznaju Mrežnicu. Uglavnom negdje uzvodno od Duge Rese.
...uuuu,jebate,pa to je kod Karlovca...moram vidjet za prevoz,kolko košta,kad ga imam...još javim...
ja bio ovo ljeto već na mrežnici (može i slika šljaka? pa ti pogodi di je to, ja ne znam točno...). Bili mi kod frenda na roštiljadi, mrak je bilo....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nisam ja ovdje moderatorpa može slika
ima moj frend tamo neku drvnaru isto
da, jako je lijepo na Mreznici...odabrali ste pravo mjesto!
@Whiteboy A slika?
e, vidiš, ovo je već ideja.... za razliku od zagrebačkih birtija, bacit jednu roštiljadu na mrežnici.... al čekaj kraj osmog il početak devetog mjeseca da se ekipa vrati s mora (wb, gog, .... ne znam kakvo im je stanje točno, sad svi zuje kak i kam stignu)
normalno da ce mo cekati da se svi vrate
ja bi rado, ali nažalost neću moći jer imam gužvu s ispitima, a i kakva je to mrežnica bez roštilja, a kakav je to roštilj bez pive... tako da ostaje i pitanje prijevoza![]()
@gog u današnje vrijeme ti brineš o prijevozu ili te brine 0,00 promila![]()
...pa pretvorimo to u vojnu vježbu od 14 dana i taman kao novi doma...Poslao: gog
ja bi rado, ali nažalost neću moći jer imam gužvu s ispitima, a i kakva je to mrežnica bez roštilja, a kakav je to roštilj bez pive... tako da ostaje i pitanje prijevoza![]()
![]()
idemo vlakom, tam ne moramo imat 0,00![]()
![]()
![]()
...al' moraš imat' kartu...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
mea culpa svima na mojoj bahatosti, naviknuo sam se ići s autom pa ponekad jednostavno zaboravim na javni prijevoz...
A posljednji dio puta lako riješimo.Poslao: zappan
idemo vlakom, tam ne moramo imat 0,00![]()
![]()
![]()
...znači,sastanak bi počeo negdje prijepodne...ili navečer...
Prvo da se vrati ostatak ekipe sa Jadrana i inih dokonih mjestapa ćemo onda dogovorit detalje.
@šljaka, ja bez pribora za ribičiju ne dolazim!![]()
...da bum i ja ponj'o dinamit...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks