vidim, koristis mozillu; instaliraj si Adblock plus, blokiraj taj oglas i neces vise imati problema s njime![]()
dakle ovako, vec sam neko vrijeme primjetila da kad nesto citam u nekoj temi, odjednom se pojavi oglas...onak, dosta je iritantno i nemrem procitati kaj pise...kad refresham stranicu nis se ne dogodi...
ne dogada se uvijek i nije u istoj temi ni nis, nego samo se odjednom pojavi...
e sad, ja ne znam je li to do mene ili se jos nekome dogadalo???
evo screen:
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
vidim, koristis mozillu; instaliraj si Adblock plus, blokiraj taj oglas i neces vise imati problema s njime![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
nije mozilla, opera je![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ah so, subscribe me zavarao
nisam Operu nikada koristila, pa ne znam ima li ona add on slican adblocku, no pretpostavljam da ima, pa potrazi nesto slicno tome.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
To je do nove opere...
To se i meni dogadja...
Ne samo na ovom forumu... To je reklama koja se pojavljuje u gornjem djelu i prati te cijelo vrijeme dok ne dodjes do vrha stranice. Tamo se zaljepi i kad odes dolje onda tamo i ostane... Razumijem te i meni je iritantno, nadam se da ce to popraviti...
Ad Muncher ti pojede tu reklamu, ali te onda povremeno tako zeza logo foruma...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
ok hvala![]()
R.I.P.-16.10.2007.
nova opera isto, međutim nemam tih problema
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Nemam niti ja takav problem, no to se lako sredi: desni klik > block content i klikni na sliku.
Operi ne treba jedno 200 ekstenzija i plugina da bi napravila nesto kako spada![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Mozda je kombinacija Jave i Opere, ali to mi se nije nikad javljalo na staroj Operi.
Ovo sto je rospaya napisao vrijedi, moze se tako blokirati i nece se onda pojavljivati... Ako slucajno zelis blokirati samo odredjenu sliku onda drzi "Shift" kada stisnes na sliku.
Ovo ide sve vise u off... Ovo nije bug u forumu, to je problem kod nas pojedinaca...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
s obzirom da ovako na prvi pogled pretpostavljam da je taj "oglas" u stvari onaj banner koji se vrti na vrhu foruma, rekao bih da je problem u tvojoj operi i evenutalno flash playeru...
predložio bih ti reinstalaciju...
jer, ja non-stop koristim operu i nikada nisam imao sličnih problema.
pošto nije vezano za forum kao takav, selimo u pripadajući podforum
Bookmarks