Ako ti je bitan prijem signala onda je Motorola prvenstveni izbor. Iako mi nisu omiljeni mobiteli moram priznati da imaju najbolji radijski dio, a samim tim i prijem signala.
Zivim okružen sa bregovima pa imam problema sa prijemom signala. Jedino na tavanu imam donekle dovoljan signal za razgovor. Preplatnik sam Tele 2 mreže, ali i sa mogućnošću korištenja t-mobil mreže imam preslab signal a koristim Sony Ericsson K750 i i Z 520.Probao sam i sa Simensom ali isto. Da li možda koja Nokia ima bolji prijem u takvim slučajevima ili neki drugi mobitel molim preporuke od vas.
Ako ti je bitan prijem signala onda je Motorola prvenstveni izbor. Iako mi nisu omiljeni mobiteli moram priznati da imaju najbolji radijski dio, a samim tim i prijem signala.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da bitan mi je samo prijem signala jer me ovo sa prekidanjem i nedostupnošću previše živcira. Ionako moram kupiti novi mobitel jer mi preklopni Sony-Ericsson stalno prekida na preklopu, a to nisu niti u dva navrata u servisu znali popraviti.Imaš li neku preporuku za model motorole do nekih 800 kn, jer mi treba funkcionalni mobać bez brdo nepotrebnih stvari.
...a pretplatnik Tele2 mreze. Nebih sad htio pametovati a jesi probao s kojom drugom SIM karticom, drugog operatera. Iskreno Tele2 jos nema pokrivenost kao ostali. a od kad je Tele2 presao na roming s T-m... imam i ja odredenih problema u prekidu veze, dok je nekad radilo dok su bili u romingu s VIP-om
Nije do mreže nego do konfiguracije terena u odnosu na odašiljače. I signal od dva ostala operatera je na granici korištenja pa mi baš treba mobać sa dobrim prijemom. Imam pitanje da li kod motorola imaju razni modeli ugrađenu istu antenu ili ima boljih i lošijih. Ima li tko iskustva kako se ponašaju Samsung i LG kod slabijeg signala
Pokušaj od nekog posuditi neki stariji mobitel koji ima vanjsku antenu, pa vidi onda kakav ti je prijem signala. Ugrađena antena nikad nije toliko osjetljiva kao vanjska. Ako s takvim mobitelom imaš odličan signal onda potraži neki noviji model (svejedno koji). Ako imaš tek dobar signal nabavi tako nešto starije s vanjskom antenom. Pričam o Motoroli, cijelo vrijeme,
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja imam iskustva sa Samsungom,nekoliko modela (D500,D600,D900i,G600) po pitanju signala...Naime,pokazalo se na jednom mijestu,točnije kod mojih staraca,da se svi sa Samsunzima moraju penjat po šljivama,recimo,da bi mogli razgovarat,a i tak je bilo sa mojim G600 ista stvar...Dok već brat sa svojim LGKE970 nema frke sa razgovorom na tom području...Znači govorim o području sa slabijom pokrivenošću signalom... Dok evo sad sa ovim SE-om sam čisto zadovoljan po pitanju signala u lošije pokrivenim dijelovima
EDIT; evo šljaka mi ote riječi za Motorolu...
Zadnji uredio The Judge : 05-08-2008 u 21:05
Uzeću neku motorolu za nekih 1000 kn, samo me zanima da li i u novijim modelima motorole se nalaze dvije ugrađene antene. Naime pročitao sam negdje da se u nekom jeftinom modelu motorole ugrađene, a nebih baš htio taj model sa funkcijama sličnim na mobitelima proizvedenimod prije 10 godina. Neznam nikoga tko ima staru motorolu sa antenom vani da isprobam prijem signala.
imam Motorolu E550,koja ima onu vanjsku antenu,povremeno se koristim njome u lošim uvjetima,pa mogu ti reć da nisam primjetio lošiji prijam kod nje..
A sad za ove novije modele nisam baš milijun posto siguran,ali mislim da imaju ugrađene dvije antene...Mislim,ono,nemoj me baš držat za riječ
Vjerovatno uzimam motorolu V8, premda sam prvo mislio uzeti neki jeftiniji...
Bookmarks