jesi probao na www.forum.hr? tamo ziher neko zna
kupio sam zvucnu karticu najobicniju onu 5.1.E sad stavio sam je i kompjuter ju je pozno,pisalo je found new hardver,new game port i td,onda je trazio drajvere,instalira sam ih.U pocetku nije radila ali kad sam ugasio u bios onu integrisanu proradila je ali problem je sledecirikljucak za dzojstik ne radi!Kad udjem u control panel-sistem-hardwer-device menage pa otvorim audio video i game kontroler ima dva standard game port.E sad jedan pise da se nalazi on pci bus a drugi da se nalazi na karticu.Problem je u tome sto na taj sto se nalazi na karticu ima znak uzvika i kad ga uzmem pise "This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12)
If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system."Ja sam u bios ugasio ovaj sto se nalazi na plocu (game port on board disable) i njega sad nema ali na ovaj i dalje isto pise!inace Windows je xp, ploca asus 7n8x-x,a dzojstik saitek x6-33m!ako bi mogli sto prije da mi odgovorite da bi zamijenio karticu ako je ona problem!hvala
jesi probao na www.forum.hr? tamo ziher neko zna
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
cekaj karticu si ukopcao u game port. najprije ju dobro ustekaj a zatim s FOUND NEW HARDWARE WIZARD-om sve lijepo sredis
ubacim karticu i kompjuter je pozna,instalira drajvere sa cd-a,restartuje i kartica normalno radi ali prikljucak za dzojstik ne radi i ako ga je kompjuter pozna!
This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12)
If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.Onda sam u bios ugasio sve moguce integrisane stvari ali opet ista poruka
a jel koristis taj gameport. ako da unistaliraj stari drajver i instaliraj nanovo
ja sam kupio tu karticu posto nisam ima game port ali sve sam proba i stalno isto pise
Bookmarks