Mogu biti driveri... to su artefakti, zar ne? Možda je tvoj frend overclockao grafičku, možda ne hladi ventilator dovoljno dobro...
Mogu biti driveri... to su artefakti, zar ne? Možda je tvoj frend overclockao grafičku, možda ne hladi ventilator dovoljno dobro...
kakve veze ima hladnjak ?
Da se ne hladi dovljno dobro komp bi se sam resetirao a ne pokazivao ovo.
memorija rikava...
driveri ili overclock ili neki conflict sa drugim softverom ili hardverom, mozda ti hladjenje nije dovoljno jako,zatim imas ono agp pa sad 2x 4x 8x ako se ne varam, jel ti prestara maticna mozda...
ma nije topla.... sta bi dobio ako bi bootao original bios?
po meni te artefakte izaziva neispravna memorija grafičke. U svakom slučaju grafičkoj više nema spasa...![]()
meni je doticna kartica znala tijekom igranja, kad se zagrijala izbacivati mrlje po ekranu, slične poput na gornjim slikama, otvorio sam stranice i problem je rješen, kasnije sam dodao modificirani ventilator i problem je bio rješen.
imao 6800gt isto pocelo bacat te artefakte polako i onda sve vise i vise
uglavnom memorija na grafickoj osla pa pa
Interesantno je da su crte "iza" ikona i slova![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ajde ti skini drivere pa ponovo instaliraj evo ti link,ne gubis nista da pokusas,tu su najnoviji za 6xxx seriju predpostavljam da imas xp32bit. ajd skini instaliraj pa se ponovo javi
http://www.nvidia.com/content/Driver...glish_whql.exe
i jos nesto mozda zvuci glupo ali meni i danas dan pomaze kad graficka sere, odvrni sarafe i skini stranicu sa centralne jedinice onako da bude rupa da vidis komponente pa onda ukljuci racunalo,mozda ti je pretoplo unutra,ne kosta te ni to da pokusas
Bookmarks