ja ti preporučam da nazoveš jednu od trgovina recimo www.simel.hr
Puko mi je ekran na d900-tci, pa sada me zanima dali se vise isplati kupiti novi mob ili da popravljam ovaj...
Da pojednostavnim gledao sam nokiu e51 koja bi me dosla cca 1000 kn, sada kolika je cijena ekrana za d900 kod nas, ako je puno skupo uzeo bi radije novi mob...
Sta preporucate![]()
ja ti preporučam da nazoveš jednu od trgovina recimo www.simel.hr
Popravak ti dođe cca 900kn u europatrade,al općenito to ti se neisplati popravljat,uzmi novi al ne d900,jer ovaj kvar je jako čest,kod nas u t-centar dođe bar 3,4 komada tjedno di je ekran otiša,a znam da ljudi nisu bacali mob,ni sidali po njemu,jednostavno ekran pukne.
Uzmi SE :-)
Zovnut cu ja servis u ponedjeljak, nema straha, nego ovako za prvu ruku pitan, kako se krecu cijene tih ekrana i dali se uopce isplati popravljat...
Ako se cijene svugdje krecu od 700-900 kn onda ga bacan u more i kupujen novi
Ima li jos koja sugestija...
Zadnji uredio pepe : 26-07-2008 u 16:10
Cijena ekrana je 366kn +38kn dostava ako nisi u ZG i nemožeš otići sam po njega.
Ako imaš koga da ti može ugradit za manje od 150 kn za rad onda imaš sreće,ali pošto je to uobičajena boljka na tom modelu ja bi radije kupio neki drugi mobitel.
ako mozes molim te daj mi ime ducana gdje je taj ekran 366 kn, ovde ili na pm(ako nekom smeta)
hvala
Bookmarks