pozdrav ja sam novi na ovom forumu, imam 20 godina iz Rijeke sam... bla bla...

dakle kupio ja dotični mobitel i sad imam problem koji me nervira već neko vrijeme (čitaj od petka kad je kupljen) dobio sam u paketu sim karticu (super sim) i s nje mogu slati sms poruke tj automatski mi se spremi postavka za sms centar (+385910401) i sve je super....

stavim svoju "staru" karticu (iz prošlog mobitela koi je kupljen u vip-me kompletu oko božića 2007) i taj broj sms centra mi se izbriše i normalno nemogu slati sms poruke, dakle nisam debil odem u postavke poruka i sam upišem taj broj spremim ga, njega odaberem kao sms centar, vrsta unosa "text" i sve šta bi trebalo nazovimo to tako ručno podesiti, i sav sretan uđem u poruke, napišem broj, željenu poruku pritisnem "POŠALJI" i mobitel se jednostavno zamrzne i neće ništa mogu ga jedino ugasiti na tipku "poklopljene slušalice" i upaliti i ponovo isto da izvinete SRANJE...

zovem ja ove "majstore" u vipu i oni mi objašnjavaju sve što sam već gore napisao i čak mi je čovijek dao jedan od najpametnijih savjeta na svijetu "pogledaj dali imaš signala" na što sam poklopio...

otiđem u vip i ponovim sve gore navedeno jednoj "plavoj teti" koja me blago telećim pogledom samo da nepita "šta ti je tooo" i ništa ja nju uvjerim da je problem softverske prirode te da mi da drugi uređaj jer je prošlo manje od 7 dana od kada sam kupio mobitel, na šta ona pristane i dođem ja doma stavim svoju karticu i opet isto (sranje)...

odem u drugi vip centar te pitam tamo nekog drugog čovijeka dali mi može pogledati karticu ako ima kakvih oštećenja ili "bedsektora" čovijek pita ZAŠTO ja mu ponovo ispričam cijelu priču (koja počinje biti sve duža i duža) i on kaže dobro stavi sim u tamo neki čitač i kaže KARTICA ISPRAVNA

i sad fino se ja sjetim kako mi je u životu uvijek najviše pomogao stručan savijet, registriram se na vaš forum i čekam odgovor

puno hvala

P.S. znam da ovo nije blog nego forum ali morao sam shvatite me