Ne bi smio bit veliki kvar. Sansa da je hardverski kvar je 50%,a i da je softverski je 50%. Svejedno im ga ponesi. Trebali bi (ukoliko znaju sta rade) to zgotovit u najvise 2 dana... Sretno...![]()
Imam MSI notebook M667 (mislim da je tako). Kupio sam ga prošle godine u 3.mjesecu. Od jučer mi se počelo događati nešto čudno. Naime, kada uključim notebook, prvih 2-3 minute mi uopće ne reagiraju tipke 1, 2 i 3 iznad slova. Sve ostale tipke rade normalno, uključujući i tipke 1, 2 i 3 na numeričkoj tipkovnici. Nakon 2-3 minute prorade ove tri tipke i zatim sve radi normalno. Notebook nije nikad pao, nigdje nije oštećen, čak ga nisam puno ni nosio iz sobe (možda 5-6 puta i to u njegovoj torbi). Da li znate gdje bi mogao biti problem?
Notebook je još pod garancijom. Koliko bi mogao trajati popravak ako je nešto ozbiljno?
TnX!!!
Bom Chicka WahWah
Ne bi smio bit veliki kvar. Sansa da je hardverski kvar je 50%,a i da je softverski je 50%. Svejedno im ga ponesi. Trebali bi (ukoliko znaju sta rade) to zgotovit u najvise 2 dana... Sretno...![]()
sansa da je hardwerski kvar je 0%.. tada uopce nebi te tipke radile..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Nemam na notebooku ni virusa, ni ničeg sličnog, jer pazim koje stranice otvaram, kaj instaliram i tak...ne znam kak se to moglo pojaviti sam tak odjednom...
Bom Chicka WahWah
Ako je pod garancijom javi se u Acord servis na Savici u Kružnoj ZG.
Jedini ovlašteni ervis za MSI i Gericom. Iskreno imao sam snjima jako loša iskustva,nisam jedini. Servis je u teškoj babanti.Ja osobno imam MSI 667 Mega Book već pune 1,5godine i radi bez greške dnevno ga koristim puo radno vrijeme
Znate li kako se na Japanskom kaže Akord Servis - ČIM ČIM DALJE TO BOLJE, ali na žalost jedini je ovlaštenjak za Gericom i MSI i nije to sve još su i zastupnici. Imam jako grdih iskustava s imenovanima, daj zamislite pametnjakoviče dofuram lapia na servis pod garancijom naravno pod greškom, o čemu se radilo isti se pregrijavao te gasio npr. staviš DVD film cca 50min rada isti se ugasi...... Eeeeeee saaaaad pazite njihov odgovor laptop nije predviđen da radi neznam cca 8 sati već sat-dva to ti je ono šatro napravišto imaš i gasi. Jebali su me u zdrav mozag da jebali u zdrav moza godinu i pol skoro, pa su mjenjali matičnu i zamislite stave mugeri staru ploču.....
Da skratim kvar je bio na matičnoj ploči vezao za temperaturni senzor koji je nije palio ventilator...itd. Na krauj te cijele priče morao sam seobratiti udruzi zaštite potrošča i Državnom Inspektoratu. Posljetoga sve je išlo kao podmazano.
Zato dragi moji vlasnici ovakovih neispravnih da nekažem sranja potražite na www.nn.hr Zakon o javnim odnosima i pozovite se naČlan 424 t1i2 tamo Vam sve lijepo piše.
Ima i druga soucije ako je u igri MSI možete ga poslati poštom u Sloveniju samo će Vas koštati troškovi poštarine cca oko1500kn skupa Da
Bookmarks