Ako su tri dana prošla od kupnje, imaš pravo na novi uređaj. Ne čekaj nego ravno u Centar. Mislim da je granica 3 dana, već četvrti dan po zakonu nemaš pravo na novi uređaj nego te gnjave sa servisom...
Šta da radim? Mob kupljen u t-mobilea prije 3 dana od prvo dana zvučnik u slušalici krči kao da se membrana potrgala. Probao na 2 xperie U i jednoj P zvuk je normalan. E da i na onom prozirnom dijelu kod back tipke u desnom kutu, kao da nije dobro poljepljeno pa se vidi zračni mjehurić ca 5x3mm. Za zvučnik se stvarno nadam da će pokriti garancija ali da li bi pokrila i ovaj drugi promak?
Uglavnom pitam da znam koja su moja prava kao potrošača i šta pokriva ta garancija?
Ako su tri dana prošla od kupnje, imaš pravo na novi uređaj. Ne čekaj nego ravno u Centar. Mislim da je granica 3 dana, već četvrti dan po zakonu nemaš pravo na novi uređaj nego te gnjave sa servisom...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
8dana ne prema zakonu. Nazovi udrugu za zastitu potrosaca, pa vidi iu prve ruke
Mislim da je riječ o tri dana, ako se pokaže bilo kakav defekt na mobitelu da se zamjenjuje za novi i to na licu mjesta.
Ali, može biti i da je do 8 dana, nisam siguran.
Uglavnom, bolje ti je što prije to obaviti.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Mobitel sam podigao 26.og ali na računima piše 25. jer sam tada bio u T centr u tom slučaju to je onda 4 dana. Služba za zaštitu potošać mi se ne javlja tj trebao bi im poslati mail. E sad ako budem čekao odgovor propast če mi i tih možda 8 dana.
Isti dan kada sam preuzeo mobitel znaći 26-og sam bio u T centru i ukazao na taj mjehurić. Uglavnom nisam bio konkretan odgovor osim da mi zbog toga nebi dali novi mobitel kada bi ga poslao pod garancijom na servis.
Ovaj zvuk probijenog zvučnika nije toliko loš da se ne može razaznati što sugovornik priča ali opet čuje se i kad se stiša do kraja.
Bookmarks