Imate li ideju kako da nađem neke pretplatnike T-mobile, Vip-a i Teleta koji imaju tarifu npr. 700 ili nesto tako i redovito obnavljaju ugovor ali ne uzimaju uređaj. Znam da tema izgleda glupa ali zamislite koliko bi time uštedjeli novaca
Imate li ideju kako da nađem neke pretplatnike T-mobile, Vip-a i Teleta koji imaju tarifu npr. 700 ili nesto tako i redovito obnavljaju ugovor ali ne uzimaju uređaj. Znam da tema izgleda glupa ali zamislite koliko bi time uštedjeli novaca
misliš radi produljenja ugovora i kupnje novog mobitela uz +bodove ?
sumnjam da ćeš naći nekoga takvog. možda i ima netko na tako visokoj tarifi, tko ne kupuje mobitel uz produljenje ugovora, ali čisto sumnjam...
Pogotovo jer dolaze silni letci sa ponudom mobitela, a i prodavač im odma kod produljenja ugovora ponudi da kupe jeftino neki uređaj...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pa dobro ne mora biti bas 700 ali ono da mogu za 700 kn uzet neki mob (kao sto je u ovom slucaju E51)
Ne kužim pretjerano svrhu ovog topica. Sumnjam da će ti netko javiti tipa "ej, moj stari produljuje pretplatu na Tarifi 500, pa ako hoćeš mob...", jer će si ljudi sami uzeti i zadržati mob. Toga najviše ima u (većim) tvrtkama, ali sam isto mišljenja da ćeš i tim putem doći do besplatnog/jeftinijeg moba.
Ne znam tko potroši 500 kuna mjesečno, da bi se potom odrekao kupnje mobitela, jer je to po meni i primarni cilj odabira te tarife...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Kolko ja znam, tarife flex 500 i 700 ne postoje već neko vrijeme.
LOL, "povoljnije cijene". 10 lipa. Pa više uštediš na popustu za mobitel![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Oni koji troše 500, 700 kn mjesečno na telefoniranje su prilično poslom zauzeti ljudi i ni na kraj pameti im nije bavit se pizdarijama ovakvog tipa. A ako im ipak ne treba mob i ako se odluče nekome "pokloniti" popust, to sigurno neće bit netko nepoznat ili polupoznat.
Mislim da tema nema pretjeranog smisla i koristi, pa ju zatvaram.
Bookmarks