da, konačno je moguće.....
sve što vam treba je ovo, s tim napravite flash fs-a i maina i treba vam jdflasher za customizaciju i naravno cid53 firmware i main
da, konačno je moguće.....
sve što vam treba je ovo, s tim napravite flash fs-a i maina i treba vam jdflasher za customizaciju i naravno cid53 firmware i main
jel ko probao ovo?
oglasnik.pforum - user
pa sta nije da se od prije vec moglo flashat, ali se ne moze patchat- to je problem
samo treba nac cid53 soft
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma cid53 se verovatno nikad nece moci patchovati... Kao sto je sa CID50 i w810i...
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
za taj kk client ne treba log ako flašaš samo fs i main, ja sam na forumu SE users vidio kako je jedan lik uspješno flašao w580 cid53, sad ga samo žicam da mi pošalje fs i main i onda ću probat
@ milance: što se tiče patchanje, već se može, ali ne besplatno, ali to je uzalud jer još nema nikakvih patcheva
kad ce se moc besplatno patchat- pocet ce ljudi portat i patcheve
ali ja cu, do tad, pazit kome dajem svoj mob (da mi ga neko ne prebaci u cid53)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja sam pazio dok ga nisam odnio u onaj glupi Em u planinsku....
to sad ja razmisljam da ga nosim ili ne
nest mi kontakti stekaju, pa da ih ociste
mislio sam, mozda mozes objasnit covjeku da ti ne updateaju- njemu je tak svejedno- ali sad..... ne znam bas
Pa i w810i CID50 je verovatno moguce patchovati, ali naravno da niko nece ni da se potrudi da to uradi...
DomagojX, mozda mislis na CID53 koji je na DB3150 platformi![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
ja sam još napomenuo, nemojte ga updajdati, još sam i namjerno stavio najnoviji r8be001 za w580 cid52, ali ne, moraju oni stavit r8ba024 cid53, sad mene zanima, ako će biti moguće patchanje dali će radit gfx patchevi od r8ba024 cid 52 na cid53 r8ba024???, ja brijem da je main skoro isti samo što su stavili jebadu tu noviju zaštitu, ništa više....
@milanche: nisam 100% siguran
i nije pitanje, već je dostupno neko vrijeme, samo nije free
sve se moze kad se ima zivaca
kako je jedan se-nse-ovac rekao:
"Everything will be broken one shiny day!"
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
http://www.se-tuning.net/cid-53-firmwares-t3709.html
ima ovdje friware s cid 53 za skinut
nadam se da ce nekome pomoč
nista od ovoga probo sam s k530 i na w660 sa KKClientom sad mi vise nece prihvatit karticu a imam cid 53 eto mob star dva mjeseca a vise nist od njega,pazite da se ko jos ne za.....e s tim pozdrav
a da li to znaci da se sada moze flashat K850i il jos nista od toga?
###1410989180026
dali de jos sta moze s tim mobom dak ga nisam razbio jer sam toliko ljut
uvijek imas servis!
###1410989180026
mislis da oni sta mogu napravit,
evo sad sam ubacio drugi friware i upalio se i trazio da stavim sim karticu, i sad mi je izbacio error ili ti ovo Configuration error.Please conect your network operator or service centre.
dali mi ko moze pomoč![]()
Zadnji uredio sagregur : 28-05-2008 u 17:30
customizaciju napravi s jdflasherom, ali će ti opet biti lokan, pretpostavlja da je stavljen patch da radi na sve mreže, pa onda je netko stavio cid53 i onda se svi patchevi obrišu, pa tako i taj patch-remove sim-lock, trenutno nemožeš besplatno otključat cid53, možeš preko davnci klijenta ali će te koštat neš...
radi samo na T mobile tamo je i kupljen a kako i s kojim programom da to napravim nekuzim taj jdflasher
Ako se ne varam, ova tema je o mogucem CID53 flashanju pomocu KKClienta, a ne o jdflasheru.
Postoji posebna tema o jdflasheru, kao i druge teme o flashanju i moddanju. Potrazi malo.
Isto tako je i ova greka "configuration error" vec nebrojeno puta objasnjena, takodjer bi nasao da si potrazio.
Bookmarks