Kompjuterski znalci....ako netko zna kako da riješim ovaj problem, bio bi veoma zahvalan...
Jučer sam kupio novi printer/skener Epson stylus DX 7400....Postupajući po naputcima za instalaciju, nastaje problem. Naime, nakon što se software počne instalirati i dođe do situacije kada sistem traži da se USB uređaja conektira u komp, ja ga ukopčam i nakon toga windowsi prepoznaju da je ukopčan novi hardware i koji je, no mđutim, njegov vlastiti software ga ne prepoznaje i ponaša se kao da uređaj nije ni priključen te se instalacija prekida.
Nakon toga, pokazuje mi se obavjest: instalacija nije uspjela, RPC server nije dostupan!
Napominjem da mi ni stari printer već duže vrijeme nije radio pa sam mislio da je krivnja u njemu.
Pogledao sam malo po Net-u i primjetio na forumima da su i drugi imali slične probleme, međutim, nisam naišao i na rješenje istog.....
Danas sam nosio printer kod frenda i na njegovom kompu sam ga uspio instalirti bez ikakvih problema...
Zanima me dali je netko imao takv problem ili možda zna o čemu s radi, pretpostavljam da bi problem mogao biti i u mom sistamu...
Zahvaljujem unaprijed

Odgovori uz citat

Bookmarks