jesi pogledoa na stranici zeta?
ak tam ne pise, onda zaista ne znam gdje bi mogao naci..
Citao sam nedavno o nekoj usluzi koja dojavljuje dolaske tramvaja preko SMS-a ili weba. Dakle da preko mobitela posaljem poruku i dobim natrag informaciju kada stize tramvaj koji trebam.
Naravno, zaboravio sam gdje sam to citao i kako se usluga zove. Jel zna netko?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
jesi pogledoa na stranici zeta?
ak tam ne pise, onda zaista ne znam gdje bi mogao naci..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Heh, imaju oni displayi na stanicama, ali ja nisam ništa drugo čuo vezano uz to. Ako ima to sa SMS-om, to bi bilo super
Kad smo već zapeli oko tramvaja, 1.7. je pušten 10.-ti tramvaj iz druge serije niskopodnih tramvaja NT 2200. Razlika se može primjetiti u odnosu na prvu seriju, gledajući pozicije sjedala u prvom, trećem i petom kompartmentu (imaju po dva sjedišta okrenuta na stranu (desna nalijevo i lijeva nadesno)), a ne kao dosad veliki i preogromni prostor za stavljanje prtljage.
Zadnji uredio T-Maca : 04-07-2008 u 21:52
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Te Ket, taj raspored sjedala nije nov, odn. nije sad od 1.7. obzirom da sam ja to vec vidjala. novije jeste, ali nije skroz novo.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pa nisam to ni rekao. Rekoh da je novi raspored sjedala uveden u drugu seriju NT 2200 tramvaja, koja se isporučuje od kraja prošle godine, a da je 1.7. izašao 10. tramvaj te druge serije.
Zet Bus Aplikacija
isprika-krivo sam procito temu-ovo je ipak aplikacija samo za raspored buseva
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Ima aplikacija metro za koju postoji mapa tramvaja. ali nisam siguran za vremena polazaka.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Heh, to su ionako sve aplikacije koje imaju onaj idiotski raspored sa okretišta odnosno terminala. Čovjek je tražio uslugu koja će mu u real-time vremenu s obzirom na lokaciju dati odgovor kad dolazi određeni tramvaj.
Nije ZET-ova aplikacija, nego (vjerojatno) samo koristi njihove podatke. Pretrazivao sam vec, no nisam nista nasao.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ne vjerujem da može koristiti njihove podatke, s obzirom da javni prijevoz nema toliko precizan raspored...nismo mi švicarska ili japan![]()
Nije toliko niti lose. Kad su poceli sa time je bilo dosta gresaka, no sad je dosta precizno. Uostalom, +/- 5 minuta mi malo znaci kod nocnih tramvaja.
www.gadgethive.com
Bookmarks