Imam instaliran nod 32, i prilikom podizanja sustava, pojavi mi se ona slika od nod 32 i tak je jedno minutu,na frendovom kompu isto tak iako je 5 put brži i jači.
Gdje bi bio problem i zašto se to tak sporo učitava? u pitanju je nod 32 verzija 2.5.
Imam instaliran nod 32, i prilikom podizanja sustava, pojavi mi se ona slika od nod 32 i tak je jedno minutu,na frendovom kompu isto tak iako je 5 put brži i jači.
Gdje bi bio problem i zašto se to tak sporo učitava? u pitanju je nod 32 verzija 2.5.
za nod je normalno da se malo dulje učitava.
moguće je da imaš uključen system startup scan ili traži updatejte.
Vidio sam nekoliko takvih slučajeva na puno jačim kompovima od mog. U svim slučajevima je u pitanju bio NOD 2.5.xx. Razlog nikad nismo otkrili i ljudi su se u pravilu pomirili s tim. Isti taj NOD se kod mene oduvijek normalno diže.
Moj savjet ti je da isključiš taj splash screen koji se pojavljuje i zaboraviš na njega, nek se diže i tu minutu samo neka čuči u trayu.
edit nakon tvog replyja:
Onda nisam vidio isti slučaj.. Vezano za ovo što sam pričao: trebalo mu je malo duže vremena da se pojavi ikona u trayu (ugrubo, oko 40-60sec). Komp je normalno radio, samo se NOD nije na vrijeme dignuo.
Zadnji uredio xlr : 17-06-2008 u 20:59
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
da li, moram čekati dok se on ne podigne i nemogu ništa s kompom.
jeli ma koja novija vezija
Takođe koristim NOD
ali mi za dizanje treba tek petnaestak sekundi iako je ploči Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 ; procesor AMD Sempron 2800+ i memorije 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) lošije performanse!
Meni više vremena treba za WindowBlinds iako i oni ne trebaju punu minutu pri startu!
Postoji neki bolji razlog zbog čega mu treba duže vremena!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ti imaš lošije performanse, pa ja sam na pentiumu 3. Budem probao skinuti ovu novu verziju!
ja sam se vec naviknuo na to i na starom NOD-u,a i ovaj novi ne mijenja nista.potrebna je oko 1min. da se podigne,a imam prilicno dobar stroj.
dakle to je potpuno normalno.
Ček,ček...
Ja imam duplo lošiju konfu (1.8 Ghz Celeron, 384 MB RAM) i onaj splash screen se pojavi na desetak sekundi. Verzija je 3.0.650, virus signature 3196 (20080617)
rijesenje:
skinite svi novu verziju koji imate taj problem,isto je bilo i kod mene... rijeseno na postupak upravo pojasnjen!!!
###1410989180026
Bookmarks