Mislim, ako sam ja tebe razumio... Daj pojasni o čemu se radi. Gdje si naletio na to? To je nekakva poruka? Prilikom pokretanja čega? Gdje? Što? Kako?
Zanimalo me kolko ko ima postova na ovom forumu. Išao sam na link "Popis članova" u onoj tamno plavoj traci. Nakon toga sam stisnuo gumb "Postova" da mi pokaže po redu od korisnika koji ima najviše postova pa do onih koji imaju najmanje. Izbacio mi je šest korisnika s abnormalnim brojem postova... kao što se vidi na slici.
EDIT: salji.com je krepao, zato nema slike. Evo slike problema:
Mario92, out.
Zadnji uredio Mario92 : 28-05-2008 u 12:25
i pogledaj teme koje su oni zapoceli (nijedna), od ovog prvog sve postove- nema niti jednog
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Prijava stoji.
Definitivno se radi o nepravilnosti. Trenutno ne mogu ustvrditi sto ju je uzrokovalo, ali s obzirom da promjene u broju postova mogu vrsiti samo administratori foruma, ne vjerujem da se nekome omaklo, dakle jedino moguće objasnjenje, jest da se desila neka cudna pogreska generirana od strane foruma.
Biti ce ispravljeno.
EDT: Riješeno.
Zadnji uredio Bimbi : 29-05-2008 u 22:34
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks