Mislim da je na tebi da li želiš riskirati ili ne.
btw. kada kupuješ pogledaj koji software ima. Starije verzije (do otprilike 2. mj) su imale problema sa bluetooth headsetovima.
Eto skroz sam u furki da uzmem ovaj telefon gledam, pregledavam stranice, forume vamo tamo i nikako da kazem eto sutra idem i uzimam.
Mislio uzet u Vip-u nekih 3900Kn za kes pa na pretplatu nekih 3000Kn i to samo preko k. kartice sucks. Onda gledam u cronetu isto sucking. Zovem Mobis isto nekih 3400Kn tako otprilike i za kes i za cekove na 6mj. Odem u emezetu kad tamo najjeftinije 3200Kn za kes ili 6 cekova s tim da je tu MMC kartica 8MB a na drugim mjestima 32MB.
A preko oglasnika sta ja znam, skup telefon da bi se igro. Sta da se desi neki mrtvi pixel, stalno formatiranje kartice pa valja imat garanciju.
Neznam dajte neka misljenja savjete iskustva ovo ono?
Mislim da je na tebi da li želiš riskirati ili ne.
btw. kada kupuješ pogledaj koji software ima. Starije verzije (do otprilike 2. mj) su imale problema sa bluetooth headsetovima.
Pa jel znas mozda koji V 3.42.1 mislim da je dobar.
Mislim da bi to morao pitati cybera, jer neznam točno sa kojom verzijom je ispravljena. Ako ovo ne vidi, pošalji mu PM.
Ako hoćeš vidjeti da li mob ima mrtvi pixel, fotografiraj nešto tamno i sliku stavi na fulscreen. Ako nevidiš neki šareni pixel ili neki koji treperi onda je najvjerojatnije sve OK. Šanse da bude crni mrtvi pixel je oko 1:100.
btw. Mrtvi pixel može nastati i nakon određenog vremena.
Sile, mislim da ti je najbolje da pronađeš nekog šanera koji daje garanciju u hr, sad su cijene na crno oko 300 eura, a to je prilično velika razlika u odnosu na dućane. Ovi na crno isto imaju original telefone koji se po ničemu ne razlikuju od onih iz dućana, samo moraš pogledat da je zatvorena kutija. Na mrtvi pixel možeš vrlo lako naić, al se s vremenom navikneš, vjeruj mi, ja sam poludio kad sam vidio da jedan tako skup mob ima takvu grešku, al ga sad uopće ne primječujem, osim na posve crnoj podlozi. Uglavnom, svakako ti preporučam da si ga kupiš.
ja sam svoj mobitel kupio kod švercera,kutija je bila zatvorena i dobio sam garanciju,samo moraš naići na takvog
ipak je prevelika razlika u cijeni da bi se kupovalo u dućanu...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
ja bi ipak uzeo u dućanu. takav sam. ak već imaš 300eura možeš dodat i još određene pare da ga fino kupiš u dućanu, imaš garanciju, siguran si da ak ne radi da ga možeš besplatno servisirat...i nekak se osjećaš sigurno. Švercer ti može fakat svašta podvalit i kaj si onda!?
dobro svak ima svoje mišljenje
pecni ga ,sam nemoj u mercatoneu...ja isto nikad nebi na crno...mozd i bi ali jedino das mi se stari time bavi i da mi ga proda
Tako skupe mobitele se na isplati kupovati na crno osim ako naletiš na nekog tko ga prodaje sa garancijom iz hrvatskih dućana. Najnoviji software za 6600 je v.4.09.1 ali uglavnom svi mobiteli u trgovini imaju v3.42.1 osim onih novih sivih nokia 6600. Ali to nije problem. Ako ga kupiš u trgovini, samo ne u mercatoru, onda u mobisu možeš besplatno update-ati software
KUPI BURAZ! Nećeš požaliti. Kupi preko ogasnika. Kada sam ja kupovao naletio sam na fakat OK tipa koji mi je dao godinu dana garancije i rekao da ga mogu nazvati bilo kada ako se išta zajebe. Nisam niti trebao zvati jer je SVE ok. Sve je super, nema mrtvih pixela niti ništa slično. BTW dobio sam i 32 MB karticu koju sam uvalio frendu...![]()
...we are eternal all this pain is an illusion...
Znaci da me mrtvi mixeli ne sekiraju.
Ma sto je neko rekao ako imam 300€ onda imam i malo vise da ga uzmem u trgovini, pa sam miran.
I u mobisu znaci bespla update softwera kaze cyber. A koje su cijene po ZG i okolo.
Ma skroz sam zagrijan na mob morat cu ga uzet!!! Ubice me cupi kad cuje koliko sam platio.
za cijenu vidi na www.mobis.hr
Nisam pito vas mada sam ja mislim vec procito na forumu ovdje a i na drugim forumima sto se tice slusanja mp3 na mobu to moze jel tako pomocu onog ultra mp3 playera ili kak se vec zove a sta je s snimanjem video klipa vise od 10sec i to sam negdje procito da postoji neki Philips-ov program s kojim to moze??
Ima ih dosta, ali je kvaliteta snimljenog materijala užasna.
Znaci ne postoji niti jedan koji moze odraditi snimanje kvalitetno u rezoluciji nesto x nesto?
@cyber
" Najnoviji software za 6600 je v.4.09.1 ali uglavnom svi mobiteli u trgovini imaju v3.42.1 osim onih novih sivih nokia 6600."
Koja je razlika izmedu ova dva. Mislim po cemu je novi bolji dodane neke nove mogucnosti ili je samo brzi ili?
Bookmarks