Probaj vratit original drivere za zvuk, pa ćeš vidjet jel do mic-a ili do drivera
Ovako radio sam po vasim uputama i sve je to ok, uspio sam namjestit flash theme, skinove ze MP i sve je bilo ok dok nisam skontao da mi mikrofon slabo prima glas i zvukove. Znaci snimam nesto sa kamerom (video) i skoro nista se ne cuje. Kad me neko nazove ili kada ja nekog nazovem takodjer jako slabo da me me se cuje. Dali je to do toga sto sam ubacivao akustik drivere (ne znam dali to ima veze) dali je to uopce software-ski problem ??? Hvala unaprijed na pomoci.
EDIT:
Kada stavim slusalice sa mic, onda je normalna jacina. Jel to znaci da je nesto crko ovaj mic na mobu ili. Hvala unaprijed.
Zadnji uredio Black Rider : 05-06-2008 u 16:56
Probaj vratit original drivere za zvuk, pa ćeš vidjet jel do mic-a ili do drivera
ja mislim da je do audio drivera al sam konj napravio backup za sve osim njih jooj sad cu se ic propucat![]()
Jel ima mozda neko original audio drivere ?
Naravno , evo ti link a skidaš K610i ACOUSTIC.rar http://www.esnips.com/web/seamonkeydead-K610i
e hvala care jako puno sad sljaka. uff vec sam se uplasio da sam smrdo, posto sam prvi puta u zivotu to radio (flashao i ta sranja) eto znaci uspjesno sam napravio sveHvala jos jednom do neba
Nazalost pre rano sam se ponadao, opet to nije toPretiho je, probo sam na 3 mobitela nazvat sad se malo bolje cuje ali je opet dosta tiho. A i kada snimam video onda se jako, jako slabo cuje za razliku od prije (prije flashanja)
Oprostite sto pisem 3 posta za redom ali izludit cu. Probao sam sve acoustic drivere koje sam procitao na netu da mogu na moj K610i@W660i i nikako nisam uspio nista postic. Uzasno je tiho kada snimam video cilp, skoro nist se ni ne cuje, takodjer kada pricam sa nekim (kad me neko nazove ili ja njega) i kada snimam bilo kakav zvuk. Jel moze neko pomoc nekako molim vas, ako je netko imao problema ili nesto slicno, bilo sta sto mislite da ima veze sa time.
Samo mi nemojte rec da cu ga morat ponovo flasaht jel cu prolupat vec
Hvala unaprijed na odgovorima![]()
Zadnji uredio ravilov : 07-06-2008 u 02:50 Razlog: koristi gumb EDIT!
Nije li jednostavnije ne otvarati toliko postova zaredom nego se ispricavati zbog toga?
Imas gumb EDIT, koristi ga.
Ako si probao toliko raznih acoustic drivera, onda je mozda vrijeme da posumnjas da je kvar ipak hardverski.
Sorry za postove, zaboravio sam da postoji edit![]()
ali nije mi jasno sve je sljakalo dok ga nisam flashao, zato mi je cudno da je hardverski.
Zadnji uredio Black Rider : 07-06-2008 u 04:02
Bookmarks