Mmmm, probat ću ovo sa administrative tools, ali mislim da to nije problem. Kad sam išao instalirati windowse, ponudi ti prazan prostor harda, ne? Meni je pisalo cca 131.000 MB, od toga sam ja odmah napravio dvije particije, jednu za windowse (ovu manju) i jednu za pod razno (veću). Neformatiranog prostora je ostalo 8 MB koje nemogu mjenjati, to je valjda neki minimum.
Da možda nisam fulo instalirati neki driver od grafičke? Dobio sam jedan driver na disketi (ono malo crno, šta se ne koristi valjda cijelo desetljeće). Na njemu piše SATA RAID driver ICH9R. Međutim, to nisam instaliro, jer nisam kupio floppy...
Osim toga, u priručniku od matične ploče piše nešto vezano uz instalaciju RAID Levels. Kaže da kad ubaciš instalacijski CD od windowsa, prilikom pokretanja pritisneš F6 i ubaciš tu disketu, onda se nešto instalira, a poslje konfiguriraš u BIOSu taj RAID system.
Nisam ni to napravio
Ja sam to shvatio više kao neku opciju, nego kao nuždu, jer do sada kad sam god instaliro windowse, nikad mi nije "falilo" harda, ni kod frenda kojem sam instaliro, a ima hard kapaciteta cca 400 GB.
Jesu oni meni na kraju prodali muda pod bubrege???

Bookmarks