Mozes probati sa flashanjem, mozda pomogne. No moguce ipak da je problem sa hardverom.
Pogledaj ovu temu, mozda ti pomogne.
Kada upalim BT na svom K750 i krenem slati recimo sliku ili pjesmu na drugi mobitel pise mi connecting i odjednom Bluetooth connection failed. To je dakle prilikom slanja, a ako hocu da primim neke fajlove mobitel je nevidljiv.
Kao da nemoze pronaci mobitela a BT je upaljen na njemu. Pod opcijom Visibility je namjesteno na Show phone. Cak ni BT sa PC-a ga nemoze pronaci, jedino moj stari K700i koji ga pronadje ali mu nemoze poslati nista, niti primiti.
Moje pitanje je slijedece, da li je mozda hardwareski problem ili softwerski, i da li bi se moglo ista popraviti flashovanjem?
Mobitel sam vratio na tvornicke postavke, palio - gasio stotinu puta al problem nije nestao.
Hvala.
Mozes probati sa flashanjem, mozda pomogne. No moguce ipak da je problem sa hardverom.
Pogledaj ovu temu, mozda ti pomogne.
Tako sam i ja imao problema sa motorolom v360 i blusoleilom, pa sam ih rješio tako da sam u opcijama blusoleila dodao novi uređaj (svoju motorolu)- ono pair device ili tako nešto, i od tad mi radi.
Nadam se da će ti ovo pomoć.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ravilov hvala ti za pomoc, pokusat cu da ga rastavim i vidim da nije sta "otpalo" ako nista onda ide na flashovanje.
Georgy u tome jeste problem sto nijedan mobitel nemoze pronaci moj, niti BT sa PC-a tako da ih nemogu pairovati.
Ponovo vam se zahvaljujem na pomoci.
Flashovanje nije rijesilo problem, mora da je hardware u pitanju.
Odnijec ga u servis, bas me zanima koliko ce kostati opravak.
Ovo sam nasao slucajno dok sam surfo po forumu, isti problem kao i kod mene.
Ako zelite topic mozete zatvorit.
Zadnji uredio ravilov : 18-06-2008 u 15:53 Razlog: koristi gumb EDIT!
Bookmarks