...pregledao sam forum uzduž i poprijeko a isto tako i net ali nisam našao nikakve konkretne podatke (da u Mobis se još nisam odvukao).
Radi se o sljedećem - uz mob iz naslova dobih standardne slušalice HS-47 ali dizajn im je katastrofalan tj. same slušalice su izuzetno krute i preogromne za stavljanje u ušnu školjku.
Na Mobisovim strancama jedina alternativa su naglavne slušalice koje mi nikako ne odgovaraju a i skeptičan sam prema prikazu jer u opisu slušalica HS-40 stoji da iste imaju dvije slušalice a to je model sa jednom slušalicom i mikrofonom na žici.
Sad postoji li kakav adapter sa famoznog 2.5mm Nokia signal konektora na klasični 3.5mm vulgaris konektor koji koriste sve ostale slušalice ili postoji li kakav drugi model koji se stavlja u ušnu školjku?
Zahvaljujem na odgovorima...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
...da n73 ima široki priključak - a ne gine mi odlazak u Mobis...
Odeš u Chipoteku,cijena oko 10kn
...nađoh u Hami - cijena 18 kuna - ovim samo potvrđujem da su specijalizirani dućani u 'rvackoj koma...
Baš sam htio reći da u Hami imaš najbolji konverter. Ja ga kupio i izrazito sam zadovoljan jer se radi o onom pigtailu kojeg ukopčaš i nemaš nikakvih problema sa gubljenjem signala, za razliku od onih idiotarija koje kupiš u Linksu i Chipoteci.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
A dali postoje bas nokijine slusalice za 6120 a da su one koje ulaze u uho i imaju mikrofon na sebi???
Pa ima ih, ali sve su, barem meni nekako nezgrapne i ne mogu se uopće usporediti sa Sonyjevim, Phillipsovim ili Sennheiserovim sluškama.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
jel netko zna jel ce se mozda jače čut kad stavite tak adapter na 3.5mm
mozda slusalice sa 3.5mm imaju manji omski otpor??
jer ovo mi je koma, čujem sve babe u tramvaju kak pricaju o osteoporozi...
(a na najjace je pojacano)
a jel mozda do mp3 playera, ovaj nokijin je ajde-ajde ali ima eqalizer i dost opcija
nasao sam neke, ali neki se nedaju instalirati jer imam prenovi softver, a neki pak nemaju nikakvih opcija podešavanja zvuka...
znam da nemogu sad ocekivati da ce biti ko u koncertnoj dvorani, ali koja je najbolja iskoristivost ovog telefona kao mp3 playera???
Bookmarks