Baš čitam ove tvoje komentare o 6151 i baš me čudi kako nisu došle sluške. Moj kolega s posla ima 6151 i njemu su došle sluške u paketu, doduše je mob kupljen u drugoj mreži. Moji dojmovi za taj mob nisu baš vele pozitivni. Najprije malen ekran. Kućište nije najkvalitetnije izvedeno jer za par tjedana ekran se zapraši do nečitljivosti. Kamera mu nije bog zna što. Ili sam se naviknuo na svoj stari S700i koji slika u istoj rezoluciji, ali su mu slike 100 puta bolje. S druge strane, veliki mu je plus izdržljiva baterija (kod mog kolege koji dnevno telefonira sat vremena traje 5-6 dana) i generiranje glasovne oznake za sve kontakte u imeniku.

odmah prebacujem temu
Prčkam po mobu i ima sve ko večina novijih mobitela..Kamera je 1.3 i kad se prebaci na komp ok je slika, niš posebno a nije ni za baciti..prosjek neki..Ali displej na mobu je katastrofa,a dobro nije baš tak loš ali sam naviknuo na bolje..reza je 160*120 260k boja ..negdje u rangu BS C81 makar on ima malo veću rezu..Zvuk e zvuk je predobar ..na sluškama je jači od 90% mp3 pleyera sa običnim slušalicama..čak i od mojih sonyevih koje sam platio 150kn je jači..a i dobar je zvuk,čist..samo se treba u ekvalizatoru namjestiti.. BT je ok, IC ko IC..Tipkovnica je super i brzo se pišu poruke..Ugl meni se mob sviđa i još za 200kn kolko sma ja platio( tu ponudu su dobili pretplatnici uz produživanje ugovora na 12 mjeseci) inače u vip kompletu je oko 1300kn ja mislim..Za bateriju ću vidjeti kolko će trajati.Tolko od mene za sada..pa ako nekog neš zanima nek pita..
Odgovori uz citat
Hehe.

Bookmarks