Onda nađi nekog sa USB 2.0 prijenosom podataka
ako neko ima iskustva s ovim nek napiše! naime,imam ragu od kompa a kupio bi irivera od 20 gb pa mi prijenos preko usb1.1 nije baš i najsretnije rješenje! čuo sam da i ne postižeš neke veće brzine s usb 2.0 kontrolerom(od "malog od tehnike" iz hg-šrota)
fala lipa!
Zadnji uredio niten : 01-11-2004 u 22:51
Onda nađi nekog sa USB 2.0 prijenosom podataka
May the Force be with you!
komp mi ne podržava usb 2.0! player podržava!Izvorno postao IvLajec
Onda ti je komp u kur*u,osuđen si na USB 1.1
ne vidim zašto se ne bi postizale veče vrzine, probaj se raspitati na usenet-u tamo ćeš sigurno naći nekog s hands-on iskustvom...
mene zanima šta je taj usenet! svi neš o tome pričaju a ja neznam koji je to k**ac!
otvori novi thread pa tamo pitaj da ne offtopičarimo bezveze...
To nije upitno, pitanje je bilo (ako sam ja dobro shvatio) da li će sa kupovnim usb 2.0 kontrolerom imati iste performanse kao sa onboard riješenjem... A i pitanje je koristi li iriver cijelu propusnost usb 2.0 sučelja, možda ga nešto drugo koči (brzina disk-a ili što je već unutra)
ma dobar je iriver i dobar je usb 2.0! mene zanima dali može usb 2.0 kartica posstić usb 2.0 brzinu na mojoj prastaroj matičnoj!(vidi na kante ili konfiguracije threadu)
Sa njom ces sigurno postici brzinu koju zelis(savjet:ne kupuj to u HGspotu nego na linksu(dostava kući,internet shop www.links.hr))Izvorno postao niten
Zbog čega?Izvorno postao cyberphere
...npr. imam staru kištru i u njoj USB2.0 kontroler i ne mogu postići deklariranu brzinu - što će reći da...
Nesto s driverima nije kak spada,nađi na netu novije drivere pa probaj sa njima.Ni meni na kompu(koji je vise nego bolji) nije USB2.0 kontroler radil kak treba i samo sam updateal drivere i sve je bilo u redu
Možda hard ne može iskoristiti čitavu propusnost usb-a 2.0, mada teško vjerojatno...
Ja sam nekidan na ASUSovu ploču sa USB 1.1 intergriranim ugradio USB 2.0 karticu iz Kvarka(INTEX za 49 kn) i radila je kao i na drugim kompovima sa boljim i novijim pločama.Dosta brzina ovisi i o propusnosti chipseta.
Ja ti imam doma kontroler kupljen u Formelu za 80 kn. Moja matična je isto dosta stara odnosno AOpen KT133. Moram priznati da je brzina prijenosa ide u korist novih matičnih sa integriranim USB-om 2.0 ali nije toliko velika da bi sada išao kupovati novu matičnu. U mom slučaju je stvar (kao što je netko naveo) do same propusnosti chipseta. Navest ću ti jedan primjer da si probaš predočiti brzinu. Na novoj Epox-ovoj matičnoj prijenos jednoga cd od 700mb traje do 30 sekundi dok kod mene na kontroleru traje od 35-40 sekundi. Meni je to dovoljno brzo. Filmove gledaš na disku preko USB-a bez trzanja.
Mostovi okruga Peščenica
A ovom iz hg šrota preporuči da bolje radi na dostavi nego da daje ovakve informacije
Mostovi okruga Peščenica
@niten koje windowse imas
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks