Ja znam da u teleta ima 6555 i to je jos sada na akciji OŠ SE KLADIT 1295kn, ako nece onda u t-mobile Motorola MOTORAZR V8 ili Motorola MOTOKRZR K1
Ajde malo da čujem i neka druga mišljenja osim svog :-)
Sestrin LG je na respiratoru i kraj se očekuje uskoro i treba novi mobitel. Problem je što je ona teška za nešto od tehnike joj nabavit jer mora bit nešto što se njoj sviđa, a ja nikako da skužim taj ukus. Mobitel koji predložite mora biti preklopni tek iznimno klizni, a nikako candybar. Također je važan i software tj. njegova jednostavnost. Ovdje na prvom mjestu dolaze Nokia, pa Motorola (?!?) pa SE. Samsung teško, gotovo nemoguće. E da, poželjno je da je iz Tmobile ponude ali i ako nije nema nekog beda jer ćemo samo uzet neki u Tmobilu i prodat, pa kupit ono što ona hoće.
Primjera radi njoj se sviđa Nokia 6555 (po slikama) ali čini mi se da je u HRV još nema.
Ja znam da u teleta ima 6555 i to je jos sada na akciji OŠ SE KLADIT 1295kn, ako nece onda u t-mobile Motorola MOTORAZR V8 ili Motorola MOTOKRZR K1
u Tele 2 ima i Motorola V8 koja je po meni mozda i bolji izbor od 6555.
atraktivnija je,kvalitetnije izradjena,ima vise interne memorije,veci vanjski i unutarnji ekran i bolju kameru.mana je nedostatak prosirivosti memorije(verzija sa 2gb inerne memorije vecini ce biti dovoljna) i sirina mobitela.
6555 ima prednost u softveru iako to vise nije izrazeno kao prije i ima 3G povezivost.
moja bi preporuka u ovom slucaju bila V8 sa 2Gb memorije.
Neznam kak nije izrazena,i ovaj novi softvare do motorole je kompliciran do bola...ako je za zensku osobu nek gleda nokiu jer jednostavnos je po meni na prvom mijestu kod cura,uz naravno izgled.
Nece V8 nikako. Kaze da joj se opcenito motorola "spljošteni" izgled ne svidja. Dominik3333 tks a bunch na ovu informaciju da ima u Tele2. Što mislite jel bi se dalo mjenjat D900i za 6555 1:1?
6555 nije los izbor,ali zamjena za D900i bas i nije realna,jer je D900i prilicno bolji izbor.
Da, da, znam da je D900i po karakteristikama bolji, ali baš na to i računam. Naime, ja mogu za relativno povljno uzeti D900i i onda ponuditi zamjenu za Nokiu 6555. Evo ako ima zainteresiranih na PM se slobodno javite.
Bookmarks