kolko veći ekran izgleda na e61 u odnosu na i600v
btw. razmišljao sam si uzet njega ili e65, al e65 je imala jako veliku prednost jer je bila nabavljiva istog trena...
i nije mi baš žao... ovaj ekran nije baš nešto (na samsungu)
BlackBerry 8707v, Samsung i600v, Nokia E61
400 MHz
128 ROM, 64 RAM
HSDPA, WiFi, BT
Zadnji uredio rospaya : 18-04-2007 u 20:38
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
kolko veći ekran izgleda na e61 u odnosu na i600v
btw. razmišljao sam si uzet njega ili e65, al e65 je imala jako veliku prednost jer je bila nabavljiva istog trena...
i nije mi baš žao... ovaj ekran nije baš nešto (na samsungu)
Ne smeta mi velicina ekrana jer mi je sasvim dovoljno, a slika je puno ostrija nego na E61, vise je u rangu E60.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
400 mhz? Ili samo 200?Izvorno postao Rospaya
![]()
![]()
Nije 400, moja pogreska.
www.gadgethive.com
ros kakv ti je taj samsung uspoređujući ga sa e61+cifra na crno za koju je nabavljiv?
Nisam ga vidio na crno... Ovako opcenito ti ne mogu odgovoriti, pitaj me sto te konkretno zanima. U principu je kod E61 sve podredeno ekranu i tipkovnici... ekran je ogroman i super za surfanje, dok je i607 nekako vise mobitelast (glup izraz) i fino stane u svaki dzep i koristi se sa jednom rukom.
www.gadgethive.com
kvaliteta izrade?baterija?lakše korištenje?a hebemu di da ga onda nabavim??
Prilicno je cvrst, za bateriju ti ne mogu reci jer sam ga silovao sa svacime pa mi je trajao jedan, najvise dva dana.
Ima jog dial sa strane pa se lako koristi, a i dpad je dobar.
Imas ga u Vipu.
www.gadgethive.com
ma vidio sam 4 soma..ne dam nema šanse,odlučio sam se za e61,ali također je nema na crno-nevjerovatno...
da podignem staru temu,,jel ima tko i600,dosta su rijetki,uskoro produzujem ugovor pa bi ga mogao dobit relativno jeftino..pa me zanima kakva je kvaliteta izrade,baterija,kak radi wifi,jel tesko pisat,ga se moze prodat...
gidi jap!
Cvrst, ne sjecam se kakva je baterija, WiFi radi ocekivano dobro, a na tipkovnicu sam se lako naviknuo.
www.gadgethive.com
ima onaj brojac poruka,ko npr SE,to mi je bitno za pretplatu..
gidi jap!
Bookmarks