Pitanje je da li je BUG u FW08 ili se tvoj mobitel pokvaril.
Eto da se potužim. Stavili mi FW08 (sa FW06), radio odlično tjedan dana i baš kada sam bio na moru dogodilo se sr**e.
Nestao mi menu kada se pritisne ono dugme, također je nestala i ikona. Ne mogu pokrenuti niti jednu apliakciju, čak ni preko shortcuta....
Mogu samo telefonirati. Kada primim SMS, ne mogu ga pročitati, sve se zblokira. Prestrašno. Sutra idem na ponovno upucavanje FW08. Bijah 3 tjedna na moru bez mobitela... Grozno... :-X
Pitanje je da li je BUG u FW08 ili se tvoj mobitel pokvaril.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
I po drugim forumima se govori da još i FW08 ima puno BUG-ova tako da ne bi rekao da je krivnja u mobu.
Meni još uvjek sve radi ok!
Ja ipak mislim da je ovo problem u mobu!
zna se desit svašta sa ovim prvim verzijama softvera
mada meni ovo liči na neki veći kvar......
valjda imaš garanciju za svaki slučaj.....
Naravno da imam garanciju (radim u Siemensu)...![]()
Kaže frajer u servisu da misli da je hardverski problem, a ne softver (imam verziju 08). Sad sam bez moba tjedan dana, a dobio sam S35 kao zamjenski... Šmrc... :-X
Naravno da imam garanciju (radim u Siemensu)...![]()
Kako ono kažu: Nitko nije prorok u vlastitom selu.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa još si dobro i prošao sa zamjenskim......
to je valjda bilo preko veze inače izdaju još slabije modele...
Ne... Zamjenske mobitele uopće ne daju. Ja sam dobio jer sam, kako je frajer rekao, "kućni ljubimac"...![]()
ma ja sam ga svaki put dobio.....
jest da i nije bio neki ali je zamjenski pa mu i nemaš šta prigovarat.......
Pa moraju rti dati zamjenski ak si pod garancijom!
ma otkad to siemens ne daje zamjenske mobitele kad doneses mob pod garancijom? to je nesto novo?
no dobro, otisli smo malo off topic...
maraschino - PTICICA
Malo sam se raspitao po usenetu, pronasao kako rijesiti moj problem, otisao u servis, uzeo mobitel na sat vremena, popravio ga, vratio se sa valjanim mobom, a oni mi vratili garanciju i zatvorili nalog...
Eto, ustedio sam im 10 dana "rada"...![]()
super i u čemu je bio kvar?
pa daj napisi da ljudi koji imaju isti problem mogu sami to srediti...
maraschino - PTICICA
Ma "kvar" je totalna glupost. Dok vam CX65 još radi (ima meni), backupirajte si hidden System folder.
U trenutku kada vam meni misteriozno nestane (isto vrijedi i za M65), samo ponovno kopirajte backupirani System folder natrag na mob i OPALA... meni se vratio...![]()
Strašno...![]()
Zadnji uredio Sljaka : 18-08-2004 u 20:50
a cuj, glupost ili ne, zasto da ljudi neznaju sto da naprave ako im se nesto slicno desi; ili bar da sprijece gubljenje zivaca![]()
maraschino - PTICICA
Takav kvar uopće nije glupost. Ti si riješio posljedicu, a uzrok nisi. Nitko ti ne garantira da ti se neće dogoditi ista stvar baš onda kad ti mob bude najviše trebal i kad nećeš imati računalo u blizini. Sjeti se Murphy-aPoslao: Stile
Ma "kvar" je totalna glupost. Dok vam CX65 još radi (ima meni), backupirajte si hidden System folder.
U trenutku kada vam meni misteriozno nestane (isto vrijedi i za M65), samo ponovno kopirajte backupirani System folder natrag na mob i OPALA... meni se vratio...![]()
Strašno...![]()
.
Osobno bi takav mob ostavil u servisu da oni nađu uzrok i riješe to.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sljaka: Mislim da uzrok ne bi oni riješili jer kažu na stranim forumima da je to stari bug i da se događa i na M65 mobitelima, a znam još par ljudi koji su imali isti "kvar" na CX65.
Tako da sumnjam da je hardverske prirode i vjerujem da će se otkloniti u sljedećim releasima firmwarea.
@Stile Ajd razmisli malo. Ako se isti kvar javlja kod različitih modela, znači i kod različitih firmware-a, postoji velika vjerojatnost da je ipak problem harderske prirode.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks