Ovo je moja prva tema ,post i prvo pitanje na ovom forumu:
Moze li mi netko pomoci gdje da nađem uvod ili turtorijal kao i nepoznate riječi u vezi promjene softwera na mob. jer sam početnik?
(Da vas na zamaram oko osnovnih stvari)
Ovo je moja prva tema ,post i prvo pitanje na ovom forumu:
Moze li mi netko pomoci gdje da nađem uvod ili turtorijal kao i nepoznate riječi u vezi promjene softwera na mob. jer sam početnik?
(Da vas na zamaram oko osnovnih stvari)
samo pogledas prvih 5-6 tema, a i ima ih jos 2-3 na istoj stranici
u imenu imaju "tutorial", "pocetnike", "flashanje"- bas ono sto trazis
jos da si reko koji mob imas... (nadam se da imas sony ericsson)
dobrodosao na forum, ali ce ti vjerojatno izbrisat ovu temu (iako si lijepo zamolio), zato jer ti je najvaznije pravilo na ovom forumu da prvo pretrazis sve i onda pitas za nesto (a ovo sto si ti pitao je na samom vrhu- sticky, foruma), i da postas u pravom forumu
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
K800i imam i prelistao sam sticky teme ali opet nisam saznao sta je cid...(npr.)
ako nisi ništa saznao iz Sticky onda bolje da ništa neradiš ako nekužiš tutorial
ali evo ti tutor za k800 http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=50044
customer identification data -CID .ali opet nisam saznao sta je cid...(npr.)
Ovo sam sto puta procitao i unistio mob.
Mozes mi dati kratke upute kako da vratim originalni?
isti je postupak samo što ide drugi Main, FS i custom naravno orginal
Nakon listanja sticky tema kreni u njihovo citanje.Znam da su neke od tih tema prilicno velike (50+ stranica), ali vjeruj mi isplati se, pogotovo za pocetnike.
Ako stvarno nema ni u sticky, onda probaj koristiti pretrazivanje.
Takodjer se svasta moze nauciti i sa stranih foruma, npr. se-nse ili topsony.
Konkretno, za CID:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=690233&postcount=2
EDIT:
Morat ces malo pojasniti sto ti to znaci da si "unistio mob".
Sto si tocno radio, sto ti je tocno javilo, sto sad ne valja s mobom...
Nadam se da si odmah na pocetku napravio GDFS backup, da ne bi bilo trajnog unistenja.
U svakom slucaju, trebao bi se prije nego krenes raditi prvo dobro upoznati sa tematikom i terminologijom, inace mozes vrlo lako unistiti mobitel. Flashanje/moddanje nije bas za pocetnike...
Uglavnom, kao sto su vec i drugi primjetili, tematika flashanja i moddanja je vec detaljno pokrivena u hrpi tema, pa ova tema nema smisla, zato zatvaram.
![]()
Zadnji uredio ravilov : 15-05-2008 u 21:48
Bookmarks