Pogledaj review
Ciao svima,ja sam nova na forumu....
Vidjela sam nedavno presladak ženski mob samsung e 530!
Pa me zanima sve o njemu..ako netko zna(osim onog sto pise na gsm arena)...
Kad izlazi,cijena...
Hvala!
Pozdrav![]()
Pogledaj review
hvala...a zna netko sto se tice hrvatske....
Dostupan je putem oglasnika. [link]
Radje cu ja pricekat da dodje u ducane,sigurnije je...
.....nezgleda loše, ali meni se više sviđa onaj klizni(aneznam više jel je E ili D 430 ili tak nekaj)Baš dobro piše ženski mob.
mene isto zanima taj e530 za curu, zvao sam u europatrade, rekli da NE RASPOLAZU TOM INFORMACIJOM...
Mob je lijep samo da nema tu neku narančastu, rozu, ljubičastu ili koju već boju...
Bom Chicka WahWah
pa jer je namjenjen za pripadnice ljepseg spolaIzvorno postao PhytoSculpt
![]()
ugl, dosao je u ducane, cijena je 2390kn + PDV
dizajn je za 5!![]()
![]()
Samsung je još jedan korak ispred drugih u dizajnu!!![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Evo da vam javim,kupila sam ga!!!!
Ma mobitel je fenomenalan,cak sam dobila uz njega rozi privješčić,torbicu i slušalice....ma pravi ženski mob!
Opcije su identične ko i e720,samo još ima one dodatne ženske funkcije...
Strava....
Cijena 2699kn!![]()
Nakon skoro 2 tjedna koristenja mob,vidim da ima dosta nedostataka...
Nekima mozda sitinice,ali meni velika stvar...npr:
1.kod zvona mob,moze se stavit ili samo vibru,ili samo melodiju,ili prvih 10sek vibra i onda zvono...glupo...trebalo bi bit oboje zajedno...
2.nemoze se radit nove foldere npr u slikama...a kod datoteka postoji mjesto gdje se stavljaju novi folderi(?!?!)
3.vanjske tipke za pojacavanje zvuka dok je zatvoren mob sluze za ukljucit svjetlo(umjesto zvuka)...
4.kompliciran kalendar...dok upisem jedan r-dan mi treba 15 min,jer koji put mi oce upisat podatke,koji put ne...
itd...
pzdrv
Di si ga kupila?
Bom Chicka WahWah
rijeka-handy centar...
ćao jogobella.
Ako zaista želiš taj mobitel, mogu ti reći da je to pravi izbor. Ja sam ga kupila prije deset dana i super je.... Ima sve što je potrebno ženskoj osobi i apsolutno savršeno izgleda..... vjeruj mi da nećeš pogriješiti. Cijena u trgovini mu je 3000 kuna![]()
jao ljudi stvarno ne vide od kad su postovi...uglavnom, mob je super za curu, a za tebe jogobella informacija da nebudes tuzna...svi samsung telefoni imaju takve nekakve fore s tim zvonom nemre zajedno zvonit i vibrirat, osim ako sam ne napravis i imaju kompliciran kalendar
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
kalendar uopce nije kompliciran.![]()
hm..hm...gore sam napomenula da vec imam taj mobitel,i vec sam navela i nedostatke...citaj ubuduce postove...Izvorno postao whiteroses
![]()
hej jogobela... ti si pouzdana osoba da mi kazes mozes li mijenjati melodije poruka (na E350)- npr neku melodiju koju usnims ili mozes birati samo neku od fiksih?
hvala
pozdraf!![]()
Za poruke možeš stavljati samo zadane melodije, odnosno za poruku ne možeš nasnimiti neku novu melodiju...
Bom Chicka WahWah
zahvaljujem!![]()
Ja ti imam SGH E530 plave boje.Mogu ti rec da je mobitel super.Ima samo jednu manu ako ga koristiš non-stop baterija mu neće trajat više od dva dana(maximum).Sve ostalo je ok.Kako ga ja ne koristim non-stop meni baterija traje dugo.Reci mi koja ti se boja najviše sviđa.Javi mi se ja ti znam cijenu!
Da, šteta jer sam i ja nabavila E530 jer mi je baš slatki i prvo sam primijetila ovo za ton poruke. Sami tonovi njih 10 su skroz bez veze, pa sam probala staviti iz već postavljenih melodija telefona kao zvuk poruke - ali ne ide..šteta. Inače mi je stvarno odličan, a i kad idem u dućan ne moram više nositi papirić za kupnju nego imam sve na mobu i sve mi je izračunao..cakani![]()
Bookmarks