hmmm...bilo jevec da tytn neradi na teletu najbolje...ali senikako nemogu sjetiti rjesenja...ugl to ti je normalno da neradi bas najboljena tele
Otkljucao sam sim sve je bilo ok,stavio sam WM6 i sada mi nemoze prepoznati mrezu (ja sam tele2) nemogu uspostaviti poziv niti me itko moze dobiti,a kad stavim Vip karticu sve je ok.Je li postoji nekakvo ponovno otklucavanje? Molim vas pomozite u sto kracem roku HVALA!!!!!!!!
Zadnji uredio Sexan : 12-05-2008 u 15:07
hmmm...bilo jevec da tytn neradi na teletu najbolje...ali senikako nemogu sjetiti rjesenja...ugl to ti je normalno da neradi bas najboljena tele
jel mi mozes dat link jer na search ne mogu naci tu temu....za poludit!!!!!!!!!!!!
Idi u Tele2 da ti zamijene SIM karticu i trebalo bi ti radit.
jel se to placa?jel ovo cest problem sa tele2 mrezom i sa mda?
To ti je problem sa uglavnom starijim Tele2 SIM karticama i WM uređajima, sa novijim SIM je sve OK
Meni nisu naplatili, kaži da ti je neispravna SIM kartica. Ubiti ima neka caka da ti je ne naplate, nisam siguran sad koja, mislim da kad kažeš ovo da je neispravna da ti besplatno zamijene, uglavnom možeš im i pokazati. Ako ti žele naplatiti probaj u kojem drugom Tele2 centru.
evo zaminia san karticu ,rekli su da triban pricekat 24 sata da je upale ovo ono,ali trenutno sa ovom uopce ne nalazi nikakvu mrezu niti je moze trazit bilo koju, opali error cim stavim trazenje mreze (automatik i manual) bice jer triban pricekat da je upale ?????
pa naravno
Dok ti ne uključe karticu nečeš močii naći ni jednu mrežu, trebaš pričekati da ti je uključe.
PREDATOR
problem rijesen se novom karticom.hvala svima ne pomoci
Bookmarks