Po dosadašnjim cjenovnim iskustvima pretplata u Tele2 mreži osim nešto povoljnije cijene mobitela nije isplativa.
trenutno imam kikiriki tarifu na prepaid i zadovoljna sam full s njom... no razmisljam da odem na pretplatu jer bi si uzela jedan mobi pa ne znam koliko mi se to islplati?
jer na prepaidu mogu aktivirat i ove poruke od 9lp i nekad nadoplatis bon, daju ti ekstra jos 50kn...pa me zanima imaju li i pretplatnici neke takve privilegije i koju mjesecnu minimalnu potrosnju je najbolje uzet i da li mogu mjenjat tarife, tipa trazit da opet budem u toj kikiriki tarifi?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Po dosadašnjim cjenovnim iskustvima pretplata u Tele2 mreži osim nešto povoljnije cijene mobitela nije isplativa.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
@malena
Kikiriki tarifa se ne moze vise aktivirati a prelaskom sa prepaida na postpaid postajes novi postpadi korisnik i mislim da ne mozes uzeti kikiriki ali za pravu informaciju moras pitati SZK :-) ili na prodajnom mjestu.
ja mislim da bez obzira na to mozes zadrzati kikiriki tarifu jer si postojeci korisnik.
znaci u principu niko ne preporuca.... ok
![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Probaj u sljedećih nekoliko dana intezivno pratiti svoje navike telefoniranja pa probaj izračunati koliko ti se isplati prelazak na neku drugu tarifu jer se kikiriki tarifa nemože više aktivirati (VELIKA ŠTETA) a mislim da ni prenositi na relaciji postpeid<>prepeid. Na to sve još moraš dodati 12,50kn zrakarine za pretplatnike.
Ako ti presudan faktor nije cjena mobitela najbolje ti je uzeti najmanju obaveznu mjesečnu potrošnju jer se u Teletu cijene ne razlikuju ovisno o obaveznoj minimalnoj mjesečnoj potrošnji odnosno iste su za cjelu tarifu.
Moja preporuka ti je drži se Kikiriki tarife. Relativno povoljni razgovori van mreže a unutar mreže cjena je skoro pa zanemariva. Ja osobno imam kikiriki a doma svi koristimo Tele2. Mogu reće da se za bon od 50kn napričam.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Bookmarks