planiram kupiti novi mob,pa me zanima vaše mišljenje.
Dvoumim se između 6120 classic i e51
planiram kupiti novi mob,pa me zanima vaše mišljenje.
Dvoumim se između 6120 classic i e51
Pa ovako, više manje to su dosta podjednaki mobiteli što se tiče mogućnosti, mada ima i nekih razlika. Kao prvo E51 mi djeluje ozbiljnije i daje mi čvršći dojam same izrade, pod rukama se također ljepše osjedi držanje E51. Model 6120c imam nešto teže kretanje koristeći se navigacijskim tipkama te ako se odlučiš na taj model trebati će ti neko vrijeme privikavanja pogotovo ako ti je prijašni model dobro služio po tom pitanju. E51 pak po meni ima odličan raspored svih tipki, navigacijske i numeričke tipkovnice, a i sama tipkovnica ima mekši hod tj. ugodnije se tipka u odnosu na model 6120c.
Što se tiče ostalog, E51 posjeduje WiFi dok je kod 6120c izostavljen, kao i infracrveni port koji se nalazi na modelu E51. Također E51 posjeduje kapacitetom jaču bateriju Li-Ion 1070 mAh naspram Li-Ion 890 mAh kod 6120c.
Iz svega ja bih se odlučio na model E51, koji bi i tebi preporučio.
Koristio sam oba mobitela, ali je na mene nekako bolje dojam ostavila E51...
6120c je manji (ali deblji od E51) i lakši, ima kameru sa blicom.
6120c mi nekako daje bolje slike od E51.
E51 ima više interne memorije, više RAM-a, W-LAN i bolje bateriju
Na tipke i jednog i drugog se treba priviknuti.
6120c traži privikavanje na tipke za izbornik i C tipku, dok E51 ima drugačiji raspored tipki i više tipki iznad numeričkog dijela.
E51 ima više "prečaca", pa se za neke stvari nemora ulaziti u izbornik.
Ako pišeš dosta poruka, onda ti je E51 bolje riješenje zbog većih tipki i udobnije je pisati poruke na njemu.
I na jednom i na drugom mobitelu ostaju packe (pogtovo ako je E51 crna). Ali mi je nekako bilo lakše čistiti plastiku na 6120c nego metal na E51.
Tu je i razlika u izradi, 6120c je napravljena od plastike, doke je E51 od metala i dosta je bilje "sklopljena" (od 6120c).
ja bi kupio E51 zbog W-lana i bolje tipkovnice.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
E51 lima prednost u WLAN-u,vecem ekranu,ljepse je dizajniran i po meni bolji izbor.
Neces fulati ni sa jednim ni sa drugim,koji god da uzeo...ali ipak zbog spomenutog wlana radje E51,makra da i 6120c ima wlan,onda bi radje nju...![]()
Odlucio bih se za e51 iz razloga sto je noviji telefon i sto posjeduje wlan za razliku od 6120c.
stvarno mislim da je bolji e51 ali je ljepši 6120classic.
6120 classic je jako lijep(predivan)
moja ga frendica ima(ali kaže da je malo čudan)
ja bi rađe kupila 6120classic
Dajem glas za E51. Bolja tipkovnica, WiFi, puno vise interne memorije, jaca baterija i po mom misljenju kvalitetnija konstrukcija.
evo mozda da ti ja pomognem..imam e 51 kolegica na poslu 6120c..
e51 puno kvalitetnije izrađen..na 6120 onaj d-pad joj se već izgulio,nakon mjesec dana korištenja..presitne tipke su druga stvar..treća je da ima neku glatku sjajnu plastiku odozada,stalno je prljava..ako biraš samo između ta dva modela definitivno e51..ja sam zadovoljan..mada priznajem da sam više očekivao al ajd..ok..
cura ima 6120c i isto su joj se izgulile tipke na d-pad , full joj slaba baterija i ima manje ram memorije nego e51 , prednost je brži procesor, radio i "bljeskalica"
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Bookmarks