eh, a svojedobno je netko na forumu spominjao cifre od preko nekoliko stotina kuna, a meni nije vjerovao kad sam rekao da stvar nije skuplja od 150 kuna.... eto, to je taj tamo spominjani 'IR Mobile Office'![]()
U VIP centrima ih prodaju za samo 99,90 kn.Ako nekome treba sad ima dobru priliku za kupnju.
eh, a svojedobno je netko na forumu spominjao cifre od preko nekoliko stotina kuna, a meni nije vjerovao kad sam rekao da stvar nije skuplja od 150 kuna.... eto, to je taj tamo spominjani 'IR Mobile Office'![]()
A bilo je govora čak i o cijenama od 1500 kn!! Vidiš vraga....![]()
e zappane,pa ovo je sad posebna ponuda!ti to nikada nisi spomenuo!al cijena je prije stvarno bila preko soma kuna.kod mene u klc je cijena 49,90kn(vip centar).al kome to još treba?to je samo za t10,t18 i još starije modele!ko to još ima?
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Zar to ne paše na T29, T65, T66 i ostale novije modele??![]()
Paše na : T10s,T18s,T20s(e),T28s,T29s,T100,T200;T65,T66
a na one "jače" modele nema potrebe spajati jer ga imaju built in.
A jel ima ko sliku toga?? Koliko je veliko??
frik,jesi ti pročitao na kutiji na koje to modele ide?mislim da nisi!na novije modele od t18 ne ide zato kaj nemaju iste konektore.
postojale su dvije verzije tog IR dodatka.... DI27 za starije konektore i DI28 za novije (ako se dobro sjećam modela).... tako da bi onda ovo bilo za novije, ako stvarno jest DI28...
DI 28 je sigurno.
onda okej.
Bookmarks