Povodom Olimpijskih igara izašlo je posebno izdanje Yetisportsa koje se može skinuti ovdje.
Još 16 dana je dostupno besplatno i za mobilne telefone.
Čak je i organizirana nagradna igra.
Više na www.ylympics.org
Povodom Olimpijskih igara izašlo je posebno izdanje Yetisportsa koje se može skinuti ovdje.
Još 16 dana je dostupno besplatno i za mobilne telefone.
Čak je i organizirana nagradna igra.
Više na www.ylympics.org
kako si skinuo tu igru? daj i j a bi
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Odeš na ovu stranicu:
http://www.ylympics.org/english/download.php
Pošalju ti kod na email,i onda odeš na wap.yetisports.org
Klikneš na ono free game,upišeš kod i skineš.
Ja sam dobio kod još jučer, ali mi se ne želi spojiti na wap.yetisports.org![]()
meni se spoji na stranicu, i kad izaberem mobitel onda se nis ne dogadja.... a vrijeme ide...... pljacka!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pa idi prek gprs, kolko igra ima mb (za mob)
0.71 mb = 710 kb
valjda
0.071 mb ili 0.07 mb![]()
Obična jedinica ima oko 38kb.
btw. e-mail od Yetisportsa:
FREE YETISPORTS YLYMPICS MOBILE GAME
Get your free YLYMPICS mobile game and try to stand in the forefront of the first worldwide mobile competition! All informations and the download area you'll find at www.yetisports.org or at www.ylympics.org
ATTENTION! The YLYMPICS mobile game and the exclusive YLYMPICS fanshop are available until 29th of August 2004 only.
YETISPORTS PENTATHLON
All 5 YETISPORTS-Parts in one online game!
www.yetisports.org
YETISPORTS PART6
Part 6 of the YETISPORTS WORLD TOUR 2004 will be released at the beginning of september!
greetings
www.yetisports.org
Team
To je isto novost, pentathlon, gdje su ujedinjene sve 5 i bodovi se zbrajaju po nekom koeficijentu. www.yetisports.org
Ne, dođem do onoga gdje piše freeinstal.jad, a neznam što dalje, sada mi ni kod više ne vrijedi
Sada moram dati drugi mail ako želim drugi kod![]()
Molim nekoga sa S55, M55 ili MC60 da skine tu igru i pošalje mi ju na mail ferrari_fun_dark@yahoo.com jer izgleda da ne mogu skinuti jer C60 nije ponuđen. Potrošio sam već dva koda i 8kn za ništa.
Meni nije ponuđeno dalje.
Kada upišem kod pritisnem INSTALL, pojavi se freeinstall.jad i tu jednostavno stane. Probao sam kao mob odabrati i M55 i MC60.
Koje su razlike u odnosu na 1? Isto kao i na računalu?
Ako da, onda i nije vrijedno novca potrošenog na skidanje.
Onda ništa, jer mobilnu jedinicu već imam. Koliki ti je rekord? Meni ~1450.
Bookmarks