Bilo je govora o tome već na forumu. Ukratko trebalo bi izvući T9 iz Nokie i ubaciti ga u Siemensa. Bil je opis postupka na jednoj stranici, ako nađem link javim.
Pozdrav svima!
Da li itko zna gdje bih mogao skinuti hrvatski T9?
Odgovara mi i LDB ili BIN. Htio bih ga staviti u svoj CX...
livin' fast
Bilo je govora o tome već na forumu. Ukratko trebalo bi izvući T9 iz Nokie i ubaciti ga u Siemensa. Bil je opis postupka na jednoj stranici, ako nađem link javim.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
siemens jos nema svoj t9 (hrvatski), tako da je trenutno jedini nacin da se napravi ovako kako je rekao sljaka. mislim da ja imam negdje doma napisan postupak. potraziti cu ga pa javim...
maraschino - PTICICA
OK! Hvala svima!
livin' fast
Da, zaboravih... Našao sam na netu srpski riječnik. To je datoteka sa LDB ekstenzijom. Spojio sam mob i ubacio u "system/t9" direktorij, ali mob nije skužio novi riječnik.
Možda bi trebalo riplejsati novi sa nekim od starih koji mi ne treba. Mislim, niti jedan mi ne treba...
livin' fast
e to je to o cemu smo pricali sljaka i ja...
maraschino - PTICICA
Obavezno moraš zamijeniti jedan postojeći T9 rječnik jer ti inače adrese nisu dobre.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Aha... Budem sada probao, pa javim rezultate!
livin' fast
ldb je vjerojatno sa: http://www.vlada.co.sr/
Koliko se sjecam treba u postojecem .ldb fileu napisati koji t9 jezik zamjenjues.
Nemam pojima od kuda je, ali odustao sam... Brže mi je natipkati poruku ovako nego sa T9.Poslao: borisd
ldb je vjerojatno sa: http://www.vlada.co.sr/
Koliko se sjecam treba u postojecem .ldb fileu napisati koji t9 jezik zamjenjues.
Pozdrav!
livin' fast
Prebrzo odustaješ, šteta![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
koliko ja vidim, osim hrv t9 siemens još uvijek nije riješio i dijakritičke znakove. koliki je to propust i koliko me to živcira neću ni spominjatizbog takvih sitnica moj slijedeći mob bi mogao biti se k700 umjesto s65-ice, samo da su mu mmc uvalili...
Bookmarks