dakle ovako, imam mob sa vodafone live softverom i kad se spajam na internet bez obzira na koju stranicu odem ne skida mi ništa para sa računa, pa me zanima jeli to normalno i oče li se to možda naplatit poslije?
dakle ovako, imam mob sa vodafone live softverom i kad se spajam na internet bez obzira na koju stranicu odem ne skida mi ništa para sa računa, pa me zanima jeli to normalno i oče li se to možda naplatit poslije?
Skine ti tek kad prekineš gprs vezu.Izvorno postao bobe
ej hvala, baš idem vidit koliko sam potrošio![]()
![]()
opet ništa, love na računu isto, iskljućio sam gprs u postavkama (prioritetna usluga). nije mi jasno. jel možda trebam deaktivirat gprs uslugu preko vip-a?
btw, telefon je w810
nekad traje i po 24h dok vrati..Izvorno postao bobe
hebote, ja mislio da oni to odma naplačuju, račun će mi bit desetkovan, moram brzo kupit bon jer ću bit u minusu kad naplate![]()
btw. jel neko zna kako se i koliko ovo naplačuje?:bunny:
Da malo reaktiviram temu, tj. nekoliko pitanja o ovom "besplatnom" spajanju. Kupio sam prošli tjedan V630i i jučer aktivirao gprs pa otvorio par wap stranica da vidim kak radi i kak se naplaćuje kad ono čuda, nisu mi uzeli ništa. malo mi je to bilo čudno jer znam da se naplaćuje neki 5 i nešto kuna po 100kb pa krenuo ja dalje. slijedeć sam se probao spojiti na www stranicu i prošlo sve ali kad sam se diskonektirao uzelo mi 9kn i nešto sitnog (vrlo vjerojatno te stranice). e sad, mene zanima. koliko u prosjeku "troši" (kB) jedna jednostavna wap stranica tipa wap.livescore.com ili wap.fonbet.info i dal' vip odma uzme 6 kn ili po skinutim podacima jer vidim da imaju 10kb pakete?
Ovo pitam iz slijedećeg razloga. prije ovog mobitela sam ima k700i i spajao sam se na te dvije stranice svako malo da provjerim neke rezultate i nikad mi nije uzelo više od 50lp - 1kn i mogao sam se spajati makar sam imao manje od 6 kn na računu, a sad to ne mogu i uzima mi puno više. u čemu je fora? postavke na starom mobitelu su bile iste, ali me uvijek prije spajanja pitao: "Koristiti drugi račun? Da/Ne" i morao sam odabrati Da pa sam se tada spojio.
ajd majstori pomozite
Oživljavam ovu temu da nebih otvarao novu. Mene zanima koliko u prosjeku troši surfanje preko GPRS-a? Npr. otvaranje maila, googlanje, čitanje portala (net.hr, index i sl.)?
Bookmarks