Koliko znam, Java u mobitelima nema toliku mogucnost kontrole, tako da od Jave nista.
Eventualno neki patch ili ELF, iako nijedno jos nisam vidio...
Postoji li neki program koji bi mi na K800i dao funkcionalnost boss tipke (kao na PC-u)? Npr. da igram neku igru ili pisem sms, a da pritiskom na tu tipku direkt odem na desktop ali da se ta aplikacija ne ugasi nego da samo ode u pozadinu da bih je poslije mogao povratiti.
Ovo mi posebno treba kod pregleda slika da mi zapamti da sam dosao do te i te slike.
Koliko znam, Java u mobitelima nema toliku mogucnost kontrole, tako da od Jave nista.
Eventualno neki patch ili ELF, iako nijedno jos nisam vidio...
nemas direktno ali mozes kada duze drzis onu tipku koja te vodi nazad... znaci nju i onda minimize!
###1410989180026
To radi samo za Java aplikacije i igre, ne za npr. pregledavanje slika.
da da i mislio sam na javu!!!
###1410989180026
Ali covjek nije. Procitaj ponovo prvi post.
dobro zna da nije... nije frka ja sam pogrijesio!
###1410989180026
imas elf (bookmanager)
kad radis nesto, stisnes operator tipku i odaberes standby
to ti je to, ako te to zanima
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja koliko znam ta je tipka ustvari ona play tipka al nisam siguran... da li imas tipku pomocu koje mos na net???
###1410989180026
Da. Ali kada nju uprem, spajam se na net. Gdje je taj standby koji se spominjao?
moraš stavit na k800 soft od r8bf003 ili k810 r8ba024, onda ubaciš elfpack patch i lib patch i onda stavir elf bookmanager i to je to, osobno isprobano na k800 i k810 i savršeno radi, pogledaj temu Elfpack
Bookmarks