Pa, prva stvar je da izbrišeš sve drivere od grafe, resetiraš komp i onda staviš najnovije drajvere.
Ako to ne pomogne onda se vjerojatno pregrijava, a u driverima je uključena opcija da se ugasi komp zbog stabilnosti ?
Poštovanje
Imam grafičku Radeon 9600XT. Problem je u tome da nekon što pokrenem bilo koju igrice (zahtjevnu ili manje zahtjevnu, glavno da je 3d) nakon nekog vremena kompjuter mi se izgasi. Ne onako naglo, nego fino, gospodski, zatvori sve programe i uradi shutdown. Probao sam razne drivere i nije uspjelo. S omega driverima pravio različite postavke, ali opet ništa. Catalyst control center mi neće da se pokrene, izbaci neki error, a često kada gledam filmove sa youtubea kompjuter štopa i onda mi izbaci poruku da se grafička kartica otela kontroli drivera. Kompjuter mi je otvoren, pa se nadam da joj nije vruće xD
Ovo se sve počelo događati od kad sam promjenio matičnu. prije je bila neka MSI, a sada je ASUS K8V-X SE
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Pa, prva stvar je da izbrišeš sve drivere od grafe, resetiraš komp i onda staviš najnovije drajvere.
Ako to ne pomogne onda se vjerojatno pregrijava, a u driverima je uključena opcija da se ugasi komp zbog stabilnosti ?
3 beepa kažeš...znači zaštita na maticnoj radi sad kad cujes te bipove zabi glavu u kuciste mozda ti je neki vent krepo pa se komp gasi... i provjeri SVE temperature na kompu i u BIOSU i windowsima...malo optereti sustav i s everestom pogledaj...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
gledam po netu, kažu svi napajanje
kako ne možeš uću u Catalyst ako si stavio skroz nove drajvere? To ne drži vodu.
I da, ta tri beepa dok igraš igre su upozorenje da se kartica pregrijava.
To se meni isto događa, samo što se nakon nekog vremena cijeli komp zabloka
Onda pomaže samo čekanje da se kartica ohladi
pravac u servis.... il pokusaj izvrsit format pa nove sve drivere iz pocetka---standardna procedura!
###1410989180026
CC treba .NET framework da bi radio
Provjeri ventove (prašina itd), provjeri dal grafa dobro leži u slotu.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ne vjerujem da je do grafe...događalo se i meni...samo od sebe prestalo,tek tako...i sad te neke igre pokrećem bez problema![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Potpisujem. Uopce ne mora znacit da je grafa! Moze bit i napajanje,a isto tako i procesor. Ako je vjerovat senzoru temperature na grafi,onda stvarno nije do nje! Lijepo provjeri ventilatore,sve pocupaj s maticne,ispusi i ocisti kontakte od svih kartica,memorijskih modula,te procesora. Stavi mu novu pastu,sve sastavi i otkloni sumnje.
iii... jesi li rijesio problem... pitam jer u mene rodjak ima slican problem! a neznam kako da mu help
###1410989180026
Imam istu graficku nikad problema s njom. a to sto nakon nekog vremena u igrama ti se komp restartuje je pregrijavanje. Pogledaj prvo sta si overclockiro, jer ja sam tako svoj komp overclockiro i nako 5-15 minuta igranja sam se restarta. zato provjeri overclocking jer do njega moze biti i da naravno napravi malo protok zraka racunaru da se brze i bolje hladi. zna pomoc.
p.s i provjeri i ovo gore sto su ljudi prije mene naveli i to bi ti trebalo rijesit problem
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Bookmarks