i ja bih trebao takodjer za n70 gps progeam pa ako netko ima molim da mi ga pošalje
Po vama, koji je najbolji GPS navigator (bez obzira na cijenu,, jel komercijalan ili free)?? Usput ja imam trenutno TomTom i zanima me jer on uredu za navigaciju po Hrvatskoj? I meni treba SAMO karta Hrvatske za TomTOm...ako nema uzet ću program koji je po vašem mišljenju najbolji, ali zato mora imati sliku kao TomTom (ovako mora imati navođenje: http://www.gpslodge.com/images/TomTomONENY2-thumb.jpg
mislim da slika bude ovakva, da se vide okolne ulice i ovako kako izgleda...) i po mogućnosti navođenje na Hrvatskome jeziku i da ima dobru kartu za Hrvatsku!
Hvala
P.S. bilo bi mi draže ako postoje neke detaljnije mape za neki drugi program, u tom slučaju brišem TomTom i stavljam "vaš" novi program + mape!
I DA! MORA biti za Nokiu N70!
i ja bih trebao takodjer za n70 gps progeam pa ako netko ima molim da mi ga pošalje
Ovako, zanima me koji je najnoviji TomTom za N70. Posjedujem v5.20 ali nigdje ne mogu naci karte za istocnu europu kao i hrvatsku...
Ima li tko kakav prijedlog?
Puno hvala![]()
dodo_88 jesi li našao mape za tomtom a da rade na N70?
Takodjer i meni treba za N70....bio bih jako zahvalan kad bi neko dao kakav savjet ko je imao iskustva s nekim drugim programima.
Bookmarks