Nije li to jedna vrsta spama?
Postoji li neki program ta PC koji bi slao SMS poruke na više brojeva
mobitela i to od jednom. Znači ne da ja moram svaki broj na novo upisivati.
To mogu i sa mobitela. Već napišem poruku, ubacim nekih stotinjak brojeva,
kliknem i program šalje.
Nije li to jedna vrsta spama?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
....pa si fino stavi multiSMS i uživaj! ... nego čemu to? Jel to neki novi način oglašavanja.
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Nije spam, mada bi se i za to moglo iskoristiti. U biti treba mi da obavijestim kupce svoga dučana da im je stigla roba. Jeftinije je i brže (brže, brže...!!!) nego da zovem telefonom svakog pojedinačno. Vrijeme je novac narode!
nagovori ih da si aktiviraju preusmjeravanje mailova na mobilni telefon, pa im salji mailove, a u subject navedi o cemu se radi tako da sigurno procitaju (i stavi kratku mail adresu s koje saljes da ne zauzima korisni prostor). efekt je isti...
Da ovisi koliko kupaca ima i imaju li mail? Organiziraj si imenik u mobu na grupe pa jednim klikom šalješ cijeloj grupi. Il bi ti besplatno?
Naravno da ne očekujem da će biti besplatno. Ovaj mi savjet za sada najbolje izgleda.
pa ako hoće ljudima slat SMSove, onda imaju i mail vezan uz broj mobilnog telefona, samo im treba objasnit kak da si uključe preusmjeravanje mailova na mob i to je to....
Neke ljude jedva naučiš kako pročitati SMS, a još ih natjerati da preusmjere e-mail (koji večina onih s kojima poslujem nema ili imaju njihova djeca, a oni su čuli nešto o tome ali ne znaju točno kako to radi)
Da to je i za pretpostaviti. A može li se znati kojim se poslom baviš? Kakva ti je klijentela?![]()
Ima još mogućnosti naprimjer nagovoriti sve korisnike tj. kupce da aktiviraju mail na svom mobu (mobilni operator im dodjeljuje e-mail adresu) pa im slati mailove...
Naravno ograničen si na 160 znakova računajući i vlastitu mail adresu ali će oni pouzdano znati tko im šalje poruku (po mail adresi na početku poruke ne bi bilo zgoreg imati prepoznatljivu adresu).
Npr. aktivacija mail adrese na Cronet mreži (za nju jedino znam) je sljedeća:...još napomena da se Simpa korisnicima naplaćuje aktivacija 20 kuna a pretplatnicima je besplatna...
- poslati SMS: CRONET MAIL
- na broj 200
- i to je manje više to...
Za VIP će morati pojasniti netko drugi...![]()
dmi promakla ti je ona popularna zvjezdica,naime cijena koju si naveo za aktivaciju primanja maila na Simpu je 20 ali još treba dodati PDV (ukupno 24,40 kn).
Dilam extazy. Klijentela su narkomani i sitni dileri.
Reci mi puno ime i prezime...
Joj, joj. To se onda pita: Ime i ime oca.
hvala, dmi... ja i jesam mislio na mail koji je od operatera dodijeljen i vezan uz broj mobilnog telefona....
a na vipu se uključi tak da se registrira na vip.online portalu za vip.online uslugu (besplatno!), uključi kombiniranje vip.online računa s vip mobilnim telefonom (za pretplatu nisam siguran, ali pretpostavljam da je isto, ali zato postoji 091/7700) i kad se obavi registracija ide se u postavke rada s emailom i podesi preusmjeravanje na mobilni... puno više tu piše neg što stvarno ima posla i jest komplicirano
![]()
Zappanu - skužio sam da si mislio na mail-ove operatera samo sam htjeo naširoko...;
sms freak - što je najbolje cijena je 20 kunelića i na to se ne obračunava PeDeVej... (usluga operatera)...
Eh, zaboravih!
Može se izbjeći i plačanje ovih 20 kuna ako se Simpa korisnik prijavi na uslugu "Moj portal"...
Dobije se mail koji ima izvještaj o zaprimljenom mailu na mob...
Zadnji uredio dmi : 20-12-2002 u 11:51
A kako će neki sprženi narkoman to sve shvatiti? JunkME!
Da, točno kaže dmi. Ovo sa Mojim portalom koristim već neko vrijeme i radi odlično.
Za spržene junkie željne mobilnog prosvjetljenja naći će se pokoji bombončić sa utisnutim znakom mobitela.
nazalost, moram potvrditi da ovo a moj portal radi katastrofalno...SMS dolazi u valovima i samo se pribojavam nedjelje kada mi dodje preko 50 komada, a cijeli tjedan nistaPoslao: Paramaster
Da, točno kaže dmi. Ovo sa Mojim portalom koristim već neko vrijeme i radi odlično.
nekima jos uvijek ne dolazi...itd itd..
Nisam kod sebe primjetio takve probleme. Možda zato što ne dobivam tako puno maila dnevno. Max. desetak kom. uglavnom je to oko 5 kom dnevno. Sad ne znam kako si to kod sebe podesio. Ja imam "glavnu" adresu na HThinetu. Sa svih ostalih adresa koje imam preusmjeravam mail na ovu "glavnu" adresu (i na nju mi je narihtan Outlook Express), a ovu glavnu sam preusmjerio na adresu koja je registrirana u Moj portalu. (ta nije preusmjerena nigdje)
Evo prošlo je nekih, recimo, 20-tak minuta kako sam poslao gornji post, a u međuvremenu mi je došlo tri nova maila sa izvještajem o promjeni na forumu, koje su se dogodile u tih 20-tak min. Hoću reći da mi mail stiže u realnom vremenu.
meni je taj portal totalna glupost!meni niš ne valja.i spor je.kad sam se registrirao imao sam problema s log-inom!ubacim mu točan pass a on ništa.uopće ga ne koristim.imam ja 15por/dan na vipu i xms!di ćeš više?!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Ma portal ko portal je sranje. Ja koristim pretplatu jer mi se ne da razmišljati koliko još imam na bonu i sranja slična tomu. Određeni broj besplatnih SMS-a može nešto značiti nekom srednješkolcu. Meni to nije toliko primarno. Ono za što koristim moj portal je isključivo e-mail adresa vezana uz mobitel. I to mi radi dobro. A od kad sam se registrirao na već spomenuti portal nisam se na njega vračao.
Dobro ljudi šta bi mi vi onda savjetovali. Koji je po vama najbolji sistem za primanje maila na mobitel. Onaj koji je spomenuo dmi (CRONET MAIL) ili ono što je spomenuo zappan u vezi Vip online portala. Mada ja koristim cronet, uvijek se čovjek može prebaciti. Promjene su ponekad dobrodošle.
Mislim da je bolje koristiti onaj CRONET MAIL što ti je dimi opisao... ja sam ga koristio jedno vrijeme, i fakat je zakon, samo meni to malo dopizdilo jer sam počeo dobivati previše mailova... kako hoćeš, sam odluči...![]()
Bookmarks