ah nista cudno ako ju nemos igrat. najvjerovatnije je do graficke. jer moj frend ima dual core procesor i 512 grafu i steka mu. probaj ponovno instalirat pa javi...
jel ima tko tu igru uvjek mi izbaci onu poruku send/ dont send, skinuo sam patch jedan i drugi, ali opet ništa probao kod frend ai neće. Jel to možda zbog grafičke oboje imamo 9200 radeonku. ali opet da neće u meni doć....
bnemojte me krivo shvatiti ja nebi sa 9200 igrao igru nego samo da je otvorim i da mi proradi!
ah nista cudno ako ju nemos igrat. najvjerovatnije je do graficke. jer moj frend ima dual core procesor i 512 grafu i steka mu. probaj ponovno instalirat pa javi...
joj neidem ju ponovno instalirat je to predugo traje na tri dvd-a je i 11 giga instalacije...
Meni kad se ekran na tren ugasi vjerojatno da se reza promjeni, onda mi se pojavi ta poruka....
al ako bas oces skini zadnje drivere za grafu al nema sanse i ako uspijes pokrenut igricu stekat ce ti uzas..
pa piše ti koja je minimalna konfiguracija tako d ne možete toplu vodu izmišljati a ta tvoja radeonka ne da je slaba nego je slaba.Ja sam je završio prije 2mj. na C2D E6600,3gb rama i 8600GT i mogu ti reći da nije bilo ni jednog trzaja
pa nemam namjeru igrat igru, i znam da je nemoguće igrat s tom grafom.
no nema veze.
Takav problem sam imao i ja kad sam htio instalirati NFS: U2 na komp s integriranom grafom. 16 MB grafa! Pa si vi mislite...
ma ok onda, ja sam mislio da je možda do cracka ili da nešto nije dobro sjelo.
Jer naišao sam na par igara kaj mi vele da je konfa preslaba i ne puštaju u igru, dok ovaj eror mi je dao naslutiti da nešto nije dobro kod igre instalirano i da nešto fali!
Bookmarks